Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Afvallen afbeeldingen op Trouwen.nl

Snel afvallen? Binnen no time superslank!

Snel afvallen met behulp van een diëtist

Op je bruiloft wil je natuurlijk lekker in je vel zitten. Dat bereik je door gelukkig met jezelf te zijn en in goede gezondheid te verkeren. Die goede gezondheid heb je zelf grotendeels in de hand. Gezond eten, regelmatig naar buiten gaan en iets van beweging doen dragen daaraan bij. Nog niet tevreden over je lichaam? Trouwen.nl helpt je met afvallen. 

Afvallen voor de bruiloft

Afvallen kan je op verschillende manieren doen. Onderaan de streep is het belangrijk dat je niet meer calorieën inneemt dan je nodig hebt. Om te kunnen afvallen hebben vrouwen 1500 kcal per dag nodig en mannen tussen de 1800 en 2200. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je beweegt of sport. Ook het soort kcal dat je naar binnen werkt, is van belang. Afvallen gaat het beste met een goede mix tussen gezond eten en voldoende beweging. 

Snel afvallen 

Snel afvallen is iets wat heel veel mensen graag willen. Logisch, we willen nu eenmaal snel resultaat. Vaak is snel afvallen echter niet het juiste doel voor mensen die blijvend willen afvallen. Snel afvallen is namelijk minder gezond dan wanneer je langzaam maar gestaag afvalt. Snel afvallen kan je dus beter niet als hoofddoel nemen. Sterker nog: focus helemaal niet op afvallen, maar op gezond eten en lekkernijen laten staan. 

Diëtist inschakelen

De meeste mensen vinden afvallen niet gemakkelijk. Een diëtist kan je helpen met afvallen. Samen met de diëtist wordt afvallen een stuk gemakkelijker. De diëtist heeft een nauwkeurige manier om jouw lichaam compleet door te meten en kan daardoor gemakkelijk zien wat jij moet doen om te kunnen afvallen. Mensen zijn vaak verbaasd als ze terugkomen van de diëtist - afvallen blijkt helemaal niet zo drastisch te zijn als in eerste instantie wordt gedacht. Ook een diëtist inschakelen? Op onze websites vind je veel diëtisten die samen met jou de strijd aan willen gaan. Ook kan je hier inspiratie opdoen door middel van artikelen of mooie foto’s. Succes met afvallen en doe je diëtist de groetjes van ons! 

lees verder
Professionals
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation