Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Photobooth in Geldermalsen

Fotohokje op je bruiloft

Een veelgehoord probleem op bruiloften is dat veel mensen niet op de foto worden gezet. Het kan gebeuren, de fotograaf kan niet overal tegelijk zijn en wordt ook maar een aantal uur ingehuurd. Met een fotohokje op je bruiloft kan echter iedereen op de foto ....

gezet worden als zij dat zelf willen. Even het hokje in en je hebt een aantal leuke kiekjes van jezelf. Super leuk!

Photobooth huren
Steeds meer mensen huren een fotohokje in op hun bruiloft. Het is ook gewoon hartstikke leuk om samen met je vriendinnen in het fotohokje te duiken en een paar gekke foto’s te maken. Je voelt je in een fotohokje vaak meer op je gemak dan bij een fotograaf. Er is geen grote lens die naar je staart en het hoeft ook niet in één keer goed. Neem lekker de tijd in het fotohokje en druk de leukste foto’s direct af!

Wat kost een fotohokje huren?
Het huren van een fotohokje is iets waarmee je rekening moet houden in je bruiloftsbudget. Gemiddeld ben je namelijk € 150 euro per uur kwijt voor het huren van een fotohokje. De prijzen lopen echter sterk uiteen. Kijk eens tussen de aanbieders op onze website en huur een fotohokje bij jou in de buurt. In de prijs inbegrepen zit begeleiding en wat leuke attributen.

Props voor de Photobooth
Om het fotohokmomentje nog leuker en gekker te maken, krijg je bij het huren van een fotohokje vaak een aantal props erbij. Deze props zijn voorwerpen zoals snorretjes en brillen op stokjes, gekke shawls en pruiken of andere dingen waarmee je jezelf gek kunt aankleden. Als je de foto’s van het fotohokje weer ziet krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Je kunt ook zelf een aantal props meenemen, er is heel veel mogelijk in overleg met het bedrijf dat het fotohokje verhuurt.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation