Trouwkaarten: hoe opvallender hoe beter!

Je bruiloft is de dag van je leven, en dus moet álles speciaal zijn wat met die dag te maken heeft. De muziek, de outfits, de locatie, de catering, enzovoorts. Maar ook natuurlijk je trouwkaarten, immers begint bij de trouwkaarten de trouwbeleving. Hoe maak je opvallende trouwkaarten die ervoor zorgen dat je opvalt en dat je gasten al helemaal zin krijgen in de grote dag? Je kan het natuurlijk vragen aan je drukkerij, maar wij geven je ook graag wat inspiratie!

Trouwkaarten: hoe opvallender hoe beter!

Minimalistisch


Drukke kaarten met heftige fotocollages zie je niet meer zoveel vandaag de dag. Minimalisme is chic vandaag de dag. Weinig tekst, weinig afbeeldingen. Maar dan wel allemaal heel goed doordacht, zodat de tekst en afbeeldingen juist wel heel erg opvallen. Heb je een leuke creatieveling in je omgeving? Of een copywriter? Vraag hem of haar dan om mee te denken over de tekst die op de kaart moet komen.

Trouwkaarten: hoe opvallender hoe beter!

Eco-friendly


Zéker voor een bruid en bruidegom die erg begaan zijn met onze planeet, is het hebben van een eco-friendly trouwkaartje een must. Denk aan ecologisch verantwoord papier, biologisch afbreekbare inkt en het liefst geen of een minimalistische enveloppe. Nóg milieuvriendelijker is een digitale uitnodiging.

Digitale uitnodiging


Een digitale trouwkaart is natuurlijk een stuk duurzamer dan een gedrukt kaartje. Maar dat is niet het enige voordeel dat je hebt. Een digitaal trouwkaartje kan namelijk ook in videovorm zijn. Denk aan een mooi gemonteerd of geanimeerd filmpje over jullie als bruidspaar, met afsluitende een datum, locatie en uitnodiging. Zo’n Digitale uitnodiging is dus heel veel creatiever en indrukwekkender dan een simpel gedrukt kaartje.

Trouwkaarten: hoe opvallender hoe beter!

GIF-bestandje


Nóg hipper: een GIF-bestandje. Je kan dit gewoon rondsturen op bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook. Duurzaam, modern en vlot. Zorg wel dat als je voor een GIF-bestandje kiest, je zeker weet dat iedereen het gezien heeft. Bijvoorbeeld door een maandje voorafgaande aan de bruiloft nog een herinnering te sturen.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation