Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen met een beperkt budget

Gaan jullie binnenkort trouwen maar geen tienduizenden Euro’s uitgeven? Misschien willen jullie liever wat meer uitgeven aan een onvergetelijke reis of is het geld er simpelweg niet. Ook zonder enorm budget kunnen jullie een onvergetelijke trouwdag hebben.

Ga allereerst eens informeren bij mensen die al getrouwd zijn. Hebben zij misschien nog tips om hier en daar te besparen. Wat hebben zij wel gedaan, maar bleek achteraf niet echt meerwaarde voor de dag te hebben.


Trouwlocatie

Op de locatie kan goed bespaard worden. Een plaatselijk buurthuis kan vaak tegen een zeer mooi tarief afgehuurd worden. Of misschien hebben jullie wel familie of kennissen met een hele mooie tuin, of met een boerderij.

Bruidsjurk

Shop de bruidsjurk aan het eind van het seizoen, of kijk eens uit naar een vintage trouwjurk. Of koop een mooie avondjurk. De prijs is vaak een stuk vriendelijker maar de jurk is niet minder trouwwaardig. En denk eens aan de trouwjurk van je eigen moeder, hoe leuk is dat. Moeders zal in elk geval enorm gevleid zijn wanneer je in haar jurk gaat trouwen. En is de jurk niet helemaal naar je zin, kan de kleermaker prima de nodige aanpassingen maken.

Gastenlijst

Hou de gastenlijst intiem. Enerzijds willen jullie het natuurlijk van de daken schreeuwen en de dag het liefst met zoveel mogelijk mensen delen. Anderzijds zijn jullie de hele dag/ avond bezig met handjes schudden wanneer er honderd man komt. Ook leuk, maar er blijft dan weinig tijd over om samen even met de voetjes van de vloer te gaan.

Weddingplanner

En het klinkt misschien een beetje gek. Maar je zou ook een weddingplanner kunnen huren. Weddingplanners hebben namelijk goede contacten en kunnen perfect dealtjes voor jullie sluiten. Wanneer je een duidelijk budget bespreekt kan de planner er voor zorgen dat zij zichzelf weer terugverdient.

Saskia Baggen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation