Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sportieve trouwauto huren  | Porsche, Audi, Mercedes of Lamborghini?

Een sportieve trouwauto huren is heel populair. Wie wil er nu niet flitsend komen aanrijden op de grootste dag van hun leven? Pak de kans om in een supercar te rijden of laat je rijden door een privé chauffeur. Ga jij voor een Porsche, Audi, Lamborghini of een Mercedes?

Fotocredit: Mercedes | Toby Parsons | Shutterstock.com

Trouwauto uitkiezen

Jullie zijn het met elkaar eens: een trouwauto moet het worden. En het liefst een sportieve. Want hoe vaak krijg je de kans om in een supercar te rijden? Maar welke sportieve trouwauto jullie precies gaan huren, daar zijn jullie nog niet helemaal uit. In de meeste gevallen kiest de man de trouwauto, maar het is wel netjes om rekening te houden met de mening van je partner. Maak een lijstje met eisen die je hebt aan de auto en leg de lijstjes naast elkaar. Zoek overeenkomsten en kies dan de auto uit die daar het beste bij past? Vindt de bruid het allemaal wel prima, dan heb je vrije keuze natuurlijk! Maar ook dan is het nog handig om te kijken naar de eigenschappen van de auto die je het beste aanspreekt en niet alleen naar het uiterlijk.


Fotocredit: Porsche | Toby Parsons | Shutterstock.com

Denk ook aan de trouwlocatie

Veel mensen vergeten hier rekening mee te houden, maar denk ook aan de trouwlocatie bij het uitzoeken van een sportieve trouwauto. Als je een superlage auto kiest terwijl je een bospad op moet rijden, is dat wellicht niet de handigste combinatie. Bedenk ook of je een klein stukje aflegt of nog best een eindje moet rijden. Sommige auto’s rijden niet comfortabel op de snelweg, dus houd daar ook rekening mee!


Fotocredit: Ferrari | Toby Parsons | Shutterstock.com

Welke auto is geschikt voor de bruid?

Een flitsende, sportieve trouwauto uitzoeken is heel leuk natuurlijk, maar denk ook aan de bruid. Heeft zij een hele grote jurk? Dan is een auto met een makkelijke instap wel zo fijn. Bovendien zal de jurk best wat plek innemen, dus als je dan een hele kleine sportauto kiest met weinig ruimte, dan ziet dat er een beetje gek uit. Een auto vol met bruidsjurk! Daarnaast kan het ook je zicht belemmeren. Vraag je bruid dus of ze veel ruimte nodig heeft of dat het in principe niet veel uitmaakt.

Meer informatie of inspiratie nodig over trouwauto’s? Bekijk ook onze andere artikelen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation