Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een sportieve trouwauto huren & rijden!

Voor velen blijft het rijden in een dikke sportauto een droom. Op je bruiloft kan je deze droom echter verwezenlijken. Elke auto waar je van droomt is tegenwoordig te huur, met of zonder chauffeur!

Welke bruidsauto kies jij?

Een auto waar we zelf groot fan van zijn, is de BMW i8. Een pracht om te zien, een belevenis om in te rijden én nog elektrisch ook. Goed voor jezelf en goed voor het milieu, dus. De vormgeving van deze auto is haast futuristisch en misschien voel je jezelf ook een beetje zo als je erin zit. Het is een vrij grote en lage auto, dus de bruid past er met haar jurk sowieso in. Misschien moet ze wel een beetje bukken, maar ach... Totally worth it! De BMW i8 is al bij verschillende bedrijven in te huren. Helemaal voor jezelf, of met een chauffeur die jullie rondrijdt. Check het aanbod van onze professionals hier.

Sportief trouwvervoer

Natuurlijk vind je niet alleen BMW’s op de pagina’s van onze adverteerders. Ook een mooie Porsche of een felbegeerde Maserati staat op het lijstje van de te verhuren bolides. Altijd een zwak gehad voor een Porsche? Bij de professionals op onze pagina staan verschillende types en uitvoeringen. Neem eens contact op of breng een bezoekje aan één van de bedrijven bij jou in de buurt en kies jouw favoriete auto uit. Je kan er altijd voor kiezen om de auto zelf te rijden, maar als je liever rondgereden wilt worden kan dat ook. Zo kan jij op de achterbank genieten van de happening samen met je bruid. Al snappen we heel goed dat je zo’n monster heel graag zelf op de staart trapt. Hoe dan ook: enjoy!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation