Een drone op je bruiloft, waar en wanneer?

Een drone op je bruiloft maakt unieke opnames en kan daarom een mooie toevoeging zijn om jullie huwelijksdag in beeld te brengen. Met deze tips haal je het beste uit een drone-opname!

drone op je bruiloft

Maakt een drone Lawaai?


Voordat je beslist of je een drone op jullie bruiloft wil inzetten, bedenk dan wel dat een drone best veel lawaai maakt. Wil je wel dat snorren en zoemen op de achtergrond horen op het moment dat je ‘ja’ zegt? Je kunt er ook voor kiezen om de drone juist op dit intieme moment nog even aan de grond te houden.

Mag een drone op je bruiloft?


Check ook altijd of het mag om de drone op de trouwlocatie de lucht in te laten gaan. Het laatste dat je wil is dat er op de dag zelf problemen zijn rondom dit soort praktische zaken.

waneer een drone op je bruiloft

Wanneer de drone op je bruiloft?


Vind je het lawaai geen punt en mag het, dan is nog de vraag: op welke momenten wil je de drone laten vliegen om opnames te maken?
Een goede tip is om een shot te maken op het moment dat jullie hele trouwgezelschap samen met jullie proost op jullie geluk. Dan heb je direct het hele gezelschap in beeld op een voor jullie heel bijzonder moment.

drone op je bruiloft momentjes

Een leuk effect


Ook een leuk effect zal het zijn om vanuit de lucht een impressie te maken van het feestgedruis. Het lawaai dat de drone maakt, is op dat moment helemaal niet storend.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation