Een bruiloft zonder vlekken op je trouwjurk?

Als je echt van je bruiloft wilt genieten is het voorkomen van vlekken eigenlijk onmogelijk. Lees maar eens verder over deze onvermijdelijk vlekken op trouwjurken én de manier om ze te verwijderen.

TC_Blog_1

1. De grauwe sleep


Zelfs als je je best doet om uit de buurt te blijven van chocoladetaart en rode wijn is het heel moeilijk om je trouwjurk schoon te houden. Denk bijvoorbeeld aan de fotograaf die je graag even dat bospaadje of grasveld opstuurt voor een leuke foto. Maar ook simpelweg het wandelen over een vloer en het feest ‘s avonds zorgen ervoor dat er vuil op je stralend witte sleep belandt.

2. Rode wijn over je bruidsjurk


Hoe later het wordt, hoe enthousiaster er geproost wordt. Daarmee wordt het risico op geknoei met drankjes natuurlijk ook groter. Rode wijnvlekken zijn daarbij de grootste angst van menig bruid in een vlekkeloze trouwjurk.

3. Bellenblazen tijdens de bruiloft


Bellenblazen is de laatste jaren een populair alternatief voor het strooien van rijst na de ceremonie. Je zou het misschien niet verwachten, maar juist de zeep waarmee het sop voor de bellen wordt gemaakt kan vlekken op je trouwjurk achterlaten.

4. Etensresten en andere vettigheden


Geen bruiloft is compleet zonder een uitgebreid diner, maar dit is tegelijkertijd ook één van de grootste uitdagingen voor de bruid en haar jurk. Elke hap is weer een kleine missie van uiterste precisie, maar aan een gezellige volle tafel is het bijna onmogelijk om vlekken te voorkomen.

5. Lippenstift, mascara en andere make-up


Net zoals je trouwjurk niet de hele dag schoon blijft, zal ook je make-up niet urenlang perfect blijven. Je zult dan af en toe ook vast even je lippenstift of mascara willen bijwerken, waarbij een vlekje op je bruidsjurk snel gemaakt is.

TC_Blog_3

Wat je niet moet doen


Zelf gaan schrobben en poetsen. Zodra er een vlek op je bruidsjurk is verschenen staan er ongetwijfeld direct goedbedoelende (schoon)moeders, tantes, zussen en vriendinnen om je heen met tips over hoe je deze vlekken het beste kunt verwijderen. De allerbeste tip? Ga lekker door met feesten en maak je pas morgen druk over die vlek, want de meeste huis-, tuin-, en keukentips zullen de vlek vaak alleen maar erger maken.

TC_Blog_2

Wat is dan wel de oplossing?


Genieten van je bruiloft zonder zorgen over vlekken en voor de bruiloft alvast een goede stomerij uitzoeken waar je je trouwjurk kunt laten reinigen. Er zijn stomerijen die gespecialiseerd zijn in het reinigen van bruidsjurken en zelfs 100% garantie geven op een goed resultaat.

Ons advies: Stomerij Topcleaning uit Harderwijk is één van die stomerijen en is zelfs uitgeroepen tot de Meest Aanbevolen Stomerij van Europa! Zij hanteren een vaste prijs van € 175,- waardoor je altijd van te voren weet waar je aan toe bent. Het ophalen en terugbrengen van je trouwjurk is daarbij ook nog eens gratis!

Op de website van Topcleaning kun je meer lezen over het stomen van je trouwjurk en je jurk binnen 1 minuut makkelijk online aanmelden.

In samenwerking met Topcleaning mogen we nu zelfs een geweldige prijs weggeven:Een compleet verzorgde reiniging van trouwjurk én kostuum t.w.v. € 200,- Meedoen?
Kijk dan nu op onze Facebookpagina voor de winactie.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation