Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een bruiloft in een tent is hot!

En dan bedoelen we niet alleen in de zomer wanneer de temperaturen behoorlijk op kunnen lopen, ook in de winter is een volledig aangeklede partytent helemaal hip en hot!

Voor elk bruiloftsthema een tent

Het maakt niet uit welk thema je hanteert op je bruiloft, er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende soorten partytenten dat er altijd voor ieder wat wils is. Elke soort tent heeft een eigen uitstraling en sfeertje.

Of je nu een circustent wilt, een tipi, een grote boltent, een feesttent waar je u tegen zegt of gewoon een overkapping tegen eventueel slecht weer: je bedenkt het maar en het kan worden geregeld. Weinig ruimte voor een tent? Er bestaan ook hele kleine tentjes, bijvoorbeeld voor op een balkon of dakterras!

Aankleding van feesttent

Een tent is altijd gezellig. Bezoek maar een groot feestterrein, als je de feesttent ziet weet je direct waar je moet zijn! Een tent is bovendien onmisbaar op een buitenbruiloft. De aankleding of inrichting van een partytent wordt vaak gedaan door het bedrijf waarvan je de tent huurt. Als je zelf toevallig een tent hebt of leent van familie of vrienden, zal je zelf decoratie moeten regelen. Denk daarbij aan lampionnen, ballonnen en lichtjes. Denk wel aan brandveiligheid!

Houten vloeren voor tenten

De houten vloer voor in de tent is eveneens een must have. Als je een tent huurt zit deze er standaard bij, maar als je zelf een tent moet regelen, vergeet dan niet een vloer te leggen! Het is zwaar werk, dus vraag een paar sterke mannen om hulp, maar het is de moeite zeker waard.

Als er veel mensen in en uit de tent lopen, krijg je al snel een modderpad en dat is voor geen enkele outfit goed. Bovendien zorgt het voor geruïneerde schoenen en daar is geen enkele vrouw blij mee... Zoek je nog een tent om te huren? Check dan onze professionals!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation