Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Decoratie tips voor de partytent

Zelf je partytent decoreren en aankleden is hartstikke leuk om te doen. Als je een ‘kale’ partytent huurt met alleen een houten vloer erin, dan kan je vast wat tips gebruiken om de partytent gezellig te maken! Wij geven tips voor low budget, gemiddeld budget en hoog budget!

Low budget partytent decoratie


Als je een partytent low budget wilt aankleden, kan je er altijd voor kiezen om een deel DIY te doen, oftewel Do It Yourself. Met andere woorden: aan de knutsel! Lampionnen en vlaggetjes en andere vrolijke decoratie kan je heel gemakkelijk zelf maken. Plan een knutselavondje met vrienden en familie en diens kinderen en voilà! Ballonnen, lampionnen, waxinelichtjes, kleurige lampjes, wegwerpservies en een paar gekleurde lampen voor de dansvloer zijn allemaal low budget te verkrijgen. Desnoods leen je een paar gekleurde lampen van iemand. Get the party started!

Gemiddeld budget partytent decoratie


Heb je iets meer te besteden zonder dat het direct over de top is? Voor een bescheiden budget kan je hele mooie partytent decoratie verkrijgen. Denk aan sfeervolle verlichting door middel van (vuurveilige!) lampionnen, bloemdecoraties bij de ingang van de partytent en langs de zijkanten van de dansvloer. Op de tafel staan decoratieve naamkaartjes, fleurige bloemen op luxe tafelkleden en sfeervolle lampjes, lichtjes en kaarsjes.

Luxe partytent decoratie


Heb je een groot budget beschikbaar gesteld voor de partytent aankleding? Verwen de gasten met een groot aantal knusse bankjes met heerlijke zachte kussens en zet een romantische sfeer neer met een aantal (nep)bloesembomen. Strooi ook wat blaadjes op de grond en op de tafels. Hang luxe gordijnen op langs de buitenzijden van de partytent zodat iedereen beschut kan zitten en het ook nog eens mooi eruit ziet. Hang aan elke stoel of bank een mooi boeketje aan bloemen. Nog een beetje budget over? Zorg dan voor een ober – het is pas luxe als de gasten niet meer op hoeven te staan voor hun drankjes!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation