Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Draaimolen huren voor receptie bruiloft

Een draaimolen huren voor de receptie op jullie bruiloft, waarom niet? Het geeft een vrolijk deuntje, maakt nostalgische gevoelens los en bovendien zorgt het voor mooie foto’s. De kinderen zijn vermaakt en ook de volwassenen vinden het geweldig. Doen!

Overdag bruiloft in partytent

Een korte bruiloft, ’s middags van twaalf tot vijf. Vanwege het korte tijdsbestek is het handig om de gehele bruiloft op één plek te vieren. Op een prachtige plek in het bos zou een draaimolen op je bruiloft zeker niet misstaan. Naast de partytent waarin jullie met een bescheiden groepje gasten jullie nieuwe huwelijk vieren.

Kleine hapjes en lekkere frisse drankjes erbij om de sfeer gezellig en knus te maken. Na de middagbruiloft, om ongeveer vijf uur, vertrekken jullie met de trouwauto naar de bruidssuite die jullie hebben gehuurd of je stapt direct in het vliegtuig, onderweg naar de huwelijksreisbestemming.

Muziek van de draaimolen

Kinderen zijn uiteraard welkom op de bruiloft, anders zou een draaimolen misplaatst zijn. De muziek afkomstig van de draaimolen geeft de bruiloft een zigeunertintje en zorgt voor een hele gezellige sfeer. Je kan er nog een klein live bandje bij boeken, zodat je ook muziek hebt om op te dansen.

Huur een professionele fotograaf in voor super gave foto’s op de draaimolen en ervaar nostalgische gevoelens keer op keer wanneer je door je trouwalbum bladert. Een draaimolen is overigens zo’n fotogeniek apparaat dat een uitgeprinte foto op je muur in zwart-wit of juist full color heel erg gaaf zou zijn. Misschien een ideetje...?
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation