Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De liefste teksten voor trouwkaarten

Als je erover nadenkt, zijn de meeste trouwkaarten best standaard. De nodige informatie staat erop, zoals wie er gaat trouwen, waar, wanneer en hoe laat. Vaak aangevuld met een dresscode en eventuele andere wensen.

Maar een mooie, lieve tekst? Niet zo heel vaak. Tijd om daar verandering in te brengen! We hebben hieronder een paar voorbeelden gezet van de liefste teksten voor trouwkaarten. Maak je huwelijkskaart uniek!

Lieve teksten voor op de kaart

“In dromen en in de liefde is niets onmogelijk.”
- Janus Arony

Een mooie quote over de liefde doet het altijd goed. Niemand zei dat er een gedicht op de trouwkaart moest komen. Mag natuurlijk wel, maar het kan dus ook kort en krachtig als dat beter bij jullie past.

Een bewuste keus,
niet zomaar voor even.
Wij gaan over overgave en liefde,
elkaar het jawoord geven.

Hartjes hier,
liefde daar,
ringen om en trouwen maar!

Lekker nuchter.

Als de liefde niet bestond
Ik zou sterven van de kou
En mijn adem zou bevriezen
Als ik jouw liefde zou verliezen
Er is geen liefde zonder jou
- Toon Hermans

Super romantisch!

Na lang en gelukkig samenwonen,
gaat het er dan eindelijk van komen!
Komen jullie met ons klinken,
opdat ons bootje nooit zal zinken?

Schattig.

Pakkende teksten over de liefde

Naast de trouwkaart heb je ook de… trouwkaart. Maar dan die kaart die je áán het bruidspaar stuurt. Wat kan je op deze kaart zetten? Bekijk hieronder enkele voorbeelden voor pakkende teksten over liefde die je aan het bruidspaar kunt richten.

Het is duidelijk dat jullie helemaal uǝʌoqǝʇsᴚǝpuo van elkaar zijn! Gefeliciteerd met jullie verloving. Veel geluk en liefde samen gewenst.

“The best relationship is when you can act like lovers and best friends at the same time.” Dat zit bij jullie wel goed! Gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Wat je ook opschrijft, zorg dat de boodschap uit je hart komt en past bij de relatie die je hebt met het bruidspaar.

Persoonlijk & lief

Welke mooie quote je ook uitzoekt, zolang datgene wat je opschrijft persoonlijk en lief is, recht uit je hart, dan is het altijd een mooie tekst. Het bruidspaar zal je kaartje waarderen, want het is gewoon hartstikke leuk om een trouwkaartje te ontvangen. Ook leuk: stuur een kaartje ná de bruiloft om ze te vertellen hoe erg je hebt genoten van hun grote dag. Vaak wordt deze attentie na de bruiloft vergeten. Dit kaartje is dus extra speciaal en zeker een glimlach op de gezichten van de newlyweds toveren.
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation