Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Circusbruiloft met een rood gestreepte partytent

Voor wie als kind stapelgek was op het circus bestaat nu de circusbruiloft; een bruiloftsthema waar het vrolijke en joviale van het circus wordt herbeleefd. Eerste date gehad op de kermis of in het circus? Dan is dit thema speciaal voor jullie!

Gestreepte partytenten

De circusbruiloft is van ver al te herkennen. Typische circustenten verschijnen in beeld en kermisgeluiden komen je tegemoet. Jullie partytenten zijn knalroze of rood, in de kleuren van de liefde. Uit speakers over het hele terrein knalt jullie lievelingsmuziek. Er zijn verschillende attracties met schelle geluiden en de geur van popcorn en suikerspinnen lokt iedereen de rode partytenten in. Je kunt kiezen voor kleine partytenten verspreid over het terrein, of voor de welbekende reusachtige circustent, waarin al jullie gasten passen en waarin ook nog plek is voor een piste of podium.

Trouwkaarten circusthema

De fun begint al bij het versturen van de trouwkaarten. Een circusthema of kermisthema leent zich perfect voor uitbundige trouwkaarten. Kies ze in de vorm van toegangskaartjes of laat een grote circusposter drukken waarop alle informatie staat voor ‘het grote event’, oftewel jullie bruiloft. Komt dat zien!

Vervoer circusbruiloft

Ook het vervoer van en naar de circusbruiloft kan je heel gemakkelijk aanpassen op het thema. Kies voor een ouderwetse bolide met ‘wings’, paard en wagen of een truck met een olifantenstandbeeld erop (jarenlang hét symbool van circussen).

Locatie voor circusbruiloft

De locatie kan overal zijn, het ligt eraan hoe groot jullie de bruiloft willen vieren. Nodigen jullie meer dan honderd mensen uit? Kies dan voor een grote circustent en zorg dat je een open veld hebt waar je de tent kunt neerzetten. Dan komt het allemaal aan op de bruiloftsdecoratie. Het veld waar de tent staat tover je om tot een echte kermislocatie. Denk ook aan foodtrucks en natuurlijk mag de popcorn- en suikerspintent niet ontbreken. Qua decoratie: gebruik veel linten en vlaggetjes, en laat overal op het terrein sfeervolle muziek klinken.

Foodtrucks op de circusbruiloft

Moeten we dit nog invullen? Zoals eerder genoemd, kies voor popcorn en suikerspinnen, maar ook hotdogs, zakjes pinda’s, fruitspiesjes, limonade, kleurrijk snoep en hier en daar een foodtruck met warme drankjes. Dit zijn snacks en vooral ter entertainment, het diner vindt natuurlijk binnen plaats onder het genot van een circusvoorstelling!

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation