Welke.nl

Romantische Trouwlocaties

Waar ligt de trouwlocatie uit jullie dromen? Maakt het niet uit waar, dan wacht je een enorme keuze. Je kunt immers in elke gemeente en in het buitenland trouwen. Dat geeft heel veel vrijheid. Is de afstand wel van belang, trek dan een cirkel rond je woonplaats en ga daarbinnen op zoek.

lees verder

Trouwlocaties

Laat je inspireren

Een duurzame relatie, een duurzame bruiloft

Natuurlijk wil je ook met je partner een duurzame relatie aangaan door met hem of haar te trouwen. Kun je een bruiloft rijmen met jouw groene levensstijl? Wij geven je tips voor een duurzame bruiloft.

Droombruiloft: Trouwen op een boerderij

Altijd al gedroomd van een bruiloft op een boerderij? Of misschien wel een huwelijk met een boer? Waarom heb je dan nog niet meegedaan met Boer Zoekt Vrouw?! Wie net als wij droomt van een boerderijbruiloft of elke week meezwijmelt met de boeren op tv kan dit artikel over een boerenbruiloft zeker wel waarderen.

De farm wedding: zoek jij een leuke boer?

Nu Boer Zoekt Vrouw helemaal hot is, zijn farm weddings ook razend populair – al zijn ze dat eigenlijk altijd wel geweest. Een farm wedding is niets anders dan trouwen op een boerderij, wat voor een soort boerderij maakt niet uit. Het gaat erom dat je geniet van de natuur en het bedrijf gebruikt als prachtig decor voor je bruiloft!

Trouwen op een landgoed is magic ❤️

Ben je ooit op een landgoed geweest? Zo ja, dan weet je hoe adembenemend mooi het is. Helemaal als je er zou gaan trouwen! De prachtige villa’s, enorme parktuinen en aangrenzende bossen geven talloze mogelijkheden voor een echte sprookjesbruiloft.

Trouwen in de kerk? Receptie op het kerkplein!

Gaan jullie trouwen in de kerk en ben je nog op zoek naar een leuke locatie voor de receptie? Wat dacht je van het kerkplein? Zo kun je direct na het jawoord proosten met jullie gasten!

Moederdagtip: ga brunchen met je (schoon)moeder

Ga je dit jaar trouwen? Dat is natuurlijk ook een heel spannende gebeurtenis voor je moeder en schoonmoeder. Nodig de dames uit voor een gezamenlijke brunch om samen alles te bespreken voor jullie grote dag. Ga bijvoorbeeld komende Moederdag brunchen op jullie trouwlocatie. Zo kunnen jullie al een voorproefje krijgen van de sfeer op de plek waar jullie elkaar het ja-woord geven!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation