Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwjurken in gemeente Purmerend

De perfecte jurk voor de grote dag

De hoofdrol van jullie bruiloft is weggelegd voor jouw droomjurk. Je hebt hier misschien al jaren over gefantaseerd, waardoor je het beeld van de perfecte jurk al in je hoofd hebt.

Misschien ben je nog helemaal blanco. Ga je bijvoorbeeld voor een chique witte jurk of een stijlvolle andere kleur? Heb je een sluier nodig? Wat te denken van prachtige schoenen waar je ook nog een dag op kunt lopen? De combinatie van prachtig en praktisch zal jouw keuze voor bruidsmode voor een groot deel gaan bepalen. Ook voor de bruidegom zijn er tal van smaken voor zijn perfecte pak.

Een dagje uit voor jou en je beste vriendinnen
De zoektocht naar een bruidsjurk of pak is niet in een uurtje voorbij. Het begint al met een zoektocht op internet, naar inspiratie en mooie voorbeelden. Als je eenmaal weet in welke winkels je wilt gaan kijken, is het handig deze zaken van tevoren te laten weten wanneer je er bent. Zij kunnen dan rekening houden met de tijd die je nodig hebt om jouw jurk of pak uit te zoeken. Je wilt de voorpret voor de grote dag waarschijnlijk delen met mensen die je lief zijn. Neem daarom gezellig je moeder, zusjes of vriendinnen mee als je jouw bruidsmode gaat passen. Maak er een dagje van waar je met veel plezier op kunt terugkijken!

Inspiratie voor jouw trouwjurk
Er zijn tegenwoordig veel manieren om inspiratie op te doen voor jouw bruidsmode. Hieronder vind je wat tips om ook bij jou de ideeën te laten borrelen!
•   Maak gebruik van social media: websites als Pinterest hebben vaak mooie bruidsfoto’s;
•   Zoek ‘bruiloft-apps’ op je smartphone;
•   Bezoek bruidsmodeshows;
•   Bekijk tv-programma’s over de zoektocht naar dé jurk;
•   Bezoek een bruidswinkel voordat je officieel gaat passen.


lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation