Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zo sta je altijd goed op je trouwfoto’s

Bang dat je niet altijd even charmant op jullie trouwfoto’s staat? Met deze tips & tricks hoef je daar niet voor te vrezen!

De mooiste bruidsfoto’s maak je zo

De belangrijkste tip geven we als eerste: wees jezelf. Als je anders doet dan je bent, is dat onmiddellijk te zien op de foto’s. Zelfs mensen die je niet kennen, zullen ’t opvallend vinden. Jouw bruidsfotograaf weet heus wel dat je geen professioneel model bent en zal je helpen door tips te geven. Vrijwel iedereen is nerveus als ze op de foto moeten, vooral als het om bruidsfoto’s gaat. Relax, probeer te ontspannen en geniet!

Juiste trouwfotograaf kiezen

Als je van jullie bruidsfotograaf enorm de kriebels krijgt, is de kans groot dat je niet comfortabel voor zijn/haar camera staat. Het is dus erg belangrijk dat je de tijd neemt om de juiste fotograaf uit te zoeken. De beste keuze omvat dus niet alleen kwaliteit, maar ook zeker de klik! Wil je je zelfverzekerder voelen voor de camera? Oefen poses in de spiegel. Bekijk eens hoe je eruit ziet als je de knie het dichtste bij de camera iets buigt en je hand in je heup zet. Het is een hele vrouwelijke pose, die bijna niet kan misstaan!

bekijk ook Voorbeeld foto's bruidsfotografie

Trouwfoto’s bekijken op Pinterest

Neem eens een uurtje de tijd om Pinterest door te scrollen, op zoek naar de mooiste bruidsfoto’s. Welke poses nemen de bruiden aan? Welke omgeving gebruikt de fotograaf? Steel ideeën en oefen ze met of zonder je bruidegom. Ze zeggen wel eens: beter goed gejat, dan slecht bedacht. In het geval van trouwfoto-poses kan het geen kwaad om ideeën over te nemen voor je eigen bruiloft. Heb je moeite met jezelf zelfverzekerd te voelen voor de camera? Vertel dit aan je fotograaf en vraag of hij/zij af en toe wilt helpen met tips.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation