Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Welke muziek past het beste op jullie bruiloft?

Geen bruiloft zonder muziek. Goede en mooie muziek verhoogt de sfeer op je bruiloft, maar tegelijkertijd is de keuze enorm.  Als het om de avonduren gaat, bij het diner of als het feest losbarst, is een goede band of swingend orkest vaak de beste keuze. Ook een bruiloft DJ kan voor sfeer en een uitgelaten stemming zorgen waarbij de voetjes regelmatig van de vloer gaan.
muziek sfeer bruiloft

Muziek bruiloft overdag

Muziek voor overdag dient meestal een ander doel. Dan gaat het vaak om sfeer, om het begeleiden van emoties. Tegenwoordig zijn singer/songwriters die zichzelf op de piano of gitaar begeleiden erg populair. Je kunt overdag echter ook kiezen voor een klein muziekgezelschap dat mooie, lichte klassieke muziek speelt.

muziek sfeer bruiloft

Romantische muziek tijdens de receptie

Je kan ook kiezen voor een klassieke pianist of harpist. Een harp is een fantastisch instrument met een warme klank. Heel romantisch en een echte aanrader.

bruiloft muziek sfeer

Sfeer door muziek op je bruiloft

Waar overdag muziek ook erg plezierig kan zijn is bij de receptie. Een rustige muzikale achtergrond waarbij jullie ontspannen met jullie gasten kunnen praten. Een zanger of zangeres erbij doet het goed om het feestelijke karakter van de dag te benadrukken. Ook met verzoeknummers.

Geschreven door Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation