Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Laat een uniek en persoonlijk liedje schrijven!

Ben je op zoek naar een unieke en persoonlijke touch voor je bruiloft? Laat dan je eigen liedje schrijven! Singer-/songwriters, zoals Delise, maken helemaal op maat voor jou een liedje en komen deze graag op jullie bruiloft spelen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je maakt een afspraak met de singer-/songwriter om te bespreken wat jullie allemaal belangrijk vinden aan het liedje. Misschien kies je voor een swingende melodie of een gedragen ballad. Daarbij is de songtekst belangrijk: daarmee geef je de boodschap van het liedje weer… Misschien wil je aan de bruiloftsgasten laten horen wat jullie voor elkaar betekenen of is dit de uitgelezen kans om je ouders te bedanken. Vervolgens wordt zowel de tekst als de melodie geschreven. Tussendoor wordt regelmatig met jullie overlegd of het liedje naar jullie wens is. Zo worden jullie helemaal betrokken bij het schrijfproces.

Waarom een persoonlijk liedje?

Muziek is onmisbaar voor een bruiloft. Muziek is mooi om naar te luisteren, maar kan ook goed als communicatiemiddel worden gebruikt. Soms schieten woorden tekort en dan kan muziek precies aanvullen wat je met woorden niet kunt zeggen. Daarnaast is een zelfgeschreven liedje uniek en geeft het die echte persoonlijke touch aan je bruiloft! Je kunt het ook over een andere boeg gooien: laat het liedje door de singer-/songwriter opnemen en brandt de opname op cd’s. Deze cd’s kun je aan je gasten meegeven als bedankje. Zo hebben ze een hele persoonlijke herinnering aan jullie bruiloft.

Hoe werkt dat op de bruiloft zelf?

Het liedje laat je natuurlijk horen op jullie bruiloft. Op welk moment je het wilt laten horen, mag je zelf bepalen. Misschien wil je de singer-/songwriter het liedje live laten spelen tijdens de huwelijksceremonie, de kerkdienst of het feest. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen de opname te laten horen tijdens jullie openingsdans.

Een zelfgeschreven liedje als cadeautje

Als bruiloftsgast kun je het bruidspaar natuurlijk ook laten verrassen met een zelfgeschreven liedje. Een persoonlijker cadeau bestaat er bijna niet!

Ben je geïnteresseerd?

Singer-/songwriters zoals Delise, denken graag met je mee over de mogelijkheden en helpen je graag om een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt liedje te maken!
Neem gerust vrijblijvend contact op: www.delise.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation