Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Let’s dance! Kies voor de beste bruiloft muziek

Geen feest zonder muziek! Wil je er een swingend trouwfeest van maken, lees dan snel verder.

Welke muziek op jouw bruiloft?

Welk soort muziek wordt gedraaid tijdens jullie bruiloft? Dat is een persoonlijke keuze! De één houdt van de hits van de 80’s en 90’s, een ander gaat helemaal los op de Nederlandstalige hits. Volg dus jullie hart en kies voor de muziekstijl die bij jullie past.

Hoeveel nummers trouwceremonie?

Houd als richtlijn gemiddeld vier nummers aan voor de trouwceremonie. Als jullie binnen komen, na het ja-woord, tijdens het ondertekenen van de trouwakte en nog een nummer ter afsluiting van dit officiële moment.

Hoeveel liedjes heb je nodig voor een bruiloft?

Dat ligt natuurlijk helemaal aan het aantal uur dat er feest wordt gevierd! Denk in ieder geval goed na over de nummers die gespeeld of gedraaid worden op belangrijke momenten, zoals het aansnijden van de taart en natuurlijk… de eerste dans!

Bruiloft muziek top 100 | 2022

Heb je geen inspiratie wat goede muziek is voor jullie bruiloft? Zoek het gewoon op internet op! Google ‘muziek top 100 bruiloft 2022’ en je ziet wat nu de meest gedraaide nummers zijn op trouwfeesten.

Samen met de DJ jullie playlist voor de trouwceremonie en bruiloft opstellen

Nemen jullie een DJ in de arm? Bespreek uitvoerig vooraf wat jullie muzieksmaak is en wat jullie verwachten. Wil je een swingend feest waarbij niemand meer op zijn stoel zit? Of mag het op sommige momenten ook wat rustiger? Geef jullie wensen aan. De DJ stelt een playlist samen om er een knalfeest van te maken!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation