Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Live zanger(es) voor jullie bruiloft

Live muziek staat garant voor een feestelijke sfeer! Willen jullie een zanger(es) inhuren om te zingen op jullie huwelijk? Dan geven wij de beste tips voor deze muzikale invulling.

Live muziek bij ceremonie

Muziek is bij uitstek een sfeermaker. Willen jullie de ceremonie net wat meer bijzonder maken en ook een extra persoonlijk tintje geven? Vraag dan een zanger(es) om jullie favoriete nummer live te spelen.


Ga naar Songs 2 Wed


Akoestische live muziek op de bruiloft

Akoestische muziek heeft een heel eigen sfeer. Bij prachtige live gitaarmuziek bijvoorbeeld zal iedereen willen dansen, of laat akoestische muziek spelen tijdens het diner of een ander speciaal moment zoals het aansnijden van de taart.


Ga naar Fine Jazz


Zangers met piano inhuren voor jullie trouwdag

Wauw: denk je erover een zangeres met piano in te huren? Wij hebben het voorwerk al voor je gedaan en geven je een heel goede suggestie!


Ga naar Pumpin Pianos


Optreden bruiloft van zanger & bandje

Een zanger met band weet jullie gasten wel van hun stoel te krijgen! Of je nu kiest voor disco of Hollandse hits, met een professionele band wordt het een groot feest. Wij geven de beste tips voor muzikale professionals!


Ga naar Schuurmans & Schuurmans


Zanger levenslied bruiloft

Zijn jullie grote fans van het levenslied? Kies dan voor een zanger die dit repertoire tot in de puntjes beheerst. Gegarandeerd gaan de voetjes van de vloer met deze zanger!


Ga naar Zanger Dave van Montfoort


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation