Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Live zanger(es) voor jullie bruiloft

Live muziek staat garant voor een feestelijke sfeer! Willen jullie een zanger(es) inhuren om te zingen op jullie huwelijk? Dan geven wij de beste tips voor deze muzikale invulling.

Live muziek bij ceremonie


Muziek is bij uitstek een sfeermaker. Willen jullie de ceremonie net wat meer bijzonder maken en ook een extra persoonlijk tintje geven? Vraag dan een zanger(es) om jullie favoriete nummer live te spelen.

Ga naar Songs 2 Wed

Akoestische live muziek op de bruiloft


Akoestische muziek heeft een heel eigen sfeer. Bij prachtige live gitaarmuziek bijvoorbeeld zal iedereen willen dansen, of laat akoestische muziek spelen tijdens het diner of een ander speciaal moment zoals het aansnijden van de taart.

Ga naar Fine Jazz

Zangers met piano inhuren voor jullie trouwdag


Wauw: denk je erover een zangeres met piano in te huren? Wij hebben het voorwerk al voor je gedaan en geven je een heel goede suggestie!

Ga naar Pumpin Pianos

Optreden bruiloft van zanger & bandje


Een zanger met band weet jullie gasten wel van hun stoel te krijgen! Of je nu kiest voor disco of Hollandse hits, met een professionele band wordt het een groot feest. Wij geven de beste tips voor muzikale professionals!

Ga naar Schuurmans & Schuurmans

Zanger levenslied bruiloft


Zijn jullie grote fans van het levenslied? Kies dan voor een zanger die dit repertoire tot in de puntjes beheerst. Gegarandeerd gaan de voetjes van de vloer met deze zanger!

Ga naar Zanger Dave van Montfoort


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation