Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Piano muziek op je bruiloft? Heerlijke sfeer!

Piano muziek geeft instant sfeer aan jullie bruiloft! Dit imposante instrument past zowel bij een klassieke sprookjesbruiloft als bij een bruiloft met een meer hippe stijl. Met piano muziek krijg je de sfeer er goed in!

Piano muziek receptie

Tijdens de receptie kan piano muziek als achtergrond zorgen voor een rustige sfeer. De klanken zijn niet al te aanwezig en overstemmen het geklets van de gasten niet. Kies een cd met mooie piano muziek, of vraag een muzikant om live piano muziek te spelen.

Trouwfeest met piano muziek

Wist je dat je met piano muziek ook echt kunt knallen? Willen jullie iedereen de dansvloer op krijgen? Boek dan een pianist die een heerlijk potje kan spelen. Er zijn tal van muzikanten die moderne nummers vertalen naar de piano. Ook leuk: laat gasten een briefje schrijven met een verzoeknummer. Zo speelt de pianist zeker wat jullie gasten willen horen.

Pianist en DJ

Twijfel je nog of jullie gaan voor een pianist of toch voor een dj? Waarom niet het beste van beide werelden? Wij zochten en vonden voor je een muzikant die pianist en dj in één is! Jullie gasten zullen versteld staan van dit muzikale talent!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation