Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Achtergrondmuziek bruiloft

Zonder muziek is je bruiloft eigenlijk niet compleet. Achtergrondmuziek is er in alle soorten en maten. Wij geven je wat ideetjes zodat je de beste keuze kan maken!

Live muziek bruiloft

Niets mooiers dan live muziek! Een bandje, enkele zanger(es) of een muzikant die een bijzonder instrument bespeelt zoals de harp… Bespreek vooraf uitgebreid wat jullie idee is, wanneer je de achtergrondmuziek wilt horen en welk nummer passend is.

Akoestisch

Een akoestisch optreden geeft een heel eigen sfeer aan een ceremonie. Het kan heel intiem en prachtig zijn! Een enkele gitaar of dwarsfluit, of een zanger(es) die zonder microfoon zingt: je kunt vast een speld horen vallen in de zaal!

Piano muziek bruiloft

De piano is een indrukwekkend instrument dat kan zorgen voor heel sfeervolle melodieën. Het past perfect bij een romantische, klassieke bruiloft. Maar willen jullie juist een hippe sfeer aan de ceremonie of het feest geven? Ook daar kan de piano bij passen! Want met de piano is het ook mogelijk om moderne nummers uit te voeren. Het zal de gasten verrassen als ze de hipste nummers in een ander jasje horen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation