Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vintage trouwauto’s met een kleurtje!

We zien ze steeds vaker: klassieke trouwauto’s met een lekker kleurtje. Lichtblauw, lichtgrijs, crèmekleurig of juist een knalkleur: de witte trouwauto is niet meer de populairste keuze. Zelfs zwarte trouwauto’s worden steeds vaker ingehuurd. Voor welke kleur trouwauto gaan jullie?

© Sarah_Dias | Shutterstock·com

Vintage trouwauto’s weer helemaal hip

Een hippe, vintage bruiloft is steeds vaker hét thema voor menig bruiloft. Hebben jullie een vintage bruiloft, een dany bruiloft of een boho bruiloft en zijn jullie nog op zoek naar een super schattige trouwauto in een kek kleurtje? Kijk dan eens naar een aantal klassiekers, tegenwoordig te bestellen in vrijwel elk kleurtje dat je maar kunt wensen. Wil je opvallen? Kies dan een spetterende musclecar met een felle kleur. Ga je voor volledig klassiek? Dan is de bescheiden bolide met een pastelkleurtje iets voor jou. De klassieke bruiloft met een vleugje vintage. Je waant je weer even in de seventies met je oude trouwbolide!

Dandy bruiloft met klassieke oldtimer

De dandy bruiloft is bij uitstek geschikt voor een prachtige klassieke trouwauto. Wat is dandy? Denk aan prins Charles of aan Jort Kelder. Zij zijn klassieke voorbeelden van een dandy uitstraling. Ook Charlie Chaplin was enorm dandy: het bolhoedje, de wandelstok. Ook klassieke muziek en glamour met humor hoort bij deze stijl. Na een dandy bruiloft ga je op huwelijksreis naar Parijs, waar de dandy levensstijl ontstond rond 1970. In Parijs vind je verschillende dandy hotels en dito winkeltjes, waaronder het Monsieur Cadet viersterrenhotel met een dandy suite. Ideaal als bruidssuite voor een dandy huwelijksnacht na jullie geweldige vintage bruiloft. Neem je klassieke vintage trouwauto mee naar Parijs voor de ultieme dandy belevenis!

Zwarte trouwauto huren

Een zwarte trouwauto wordt steeds populairder op de bruiloften van tegenwoordig. De bruiloft is al lang niet meer klassiek en steeds unieker en origineler. Gewilde zwarte trouwauto’s zijn onder andere de Porsche 356 Speedster, Ford Mustang 1966, Excalibur, Kever, Rolls Royce Silver Cloud I, Cadillac Eldorado, Rolls Royce Sedan de Ville en de Bentley S1 1957. Meer klassieke auto’s zien? Kijk op onze website tussen de professionals en laat je inspireren!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation