Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Type trouwalbum kiezen | Shoppen & inspiratie

Na de bruiloft begint de pret van het uitzoeken van trouwfoto’s en deze in een mooi trouwalbum plaatsen. Welk type trouwalbum kiezen jullie uit om de mooiste herinneringen van je leven in te bewaren? In dit artikel geven we je inspiratie en kun je direct de albums online shoppen!

Trouwalbum van linnen

Het meest bekende trouwalbum is waarschijnlijk het trouwalbum van linnen. Vroeger was dit een hele luxe uitgave van het trouwalbum en eigenlijk oogt het nog steeds wel heel chique. Mensen verkiezen een linnen album boven een album van karton of papier, omdat het kwalitatief net wat beter maar ook romantischer eruit ziet. Dat past perfect bij foto’s van een bruiloft.


Ga naar Trouwalbum linnen shopping


Luxe trouwalbum laten maken

Bij elke fotozaak of online webshop kun je er wel voor kiezen om een luxe trouwalbum te laten maken. Denk hierbij aan een mooie hoogglans kaft, een dubbelgebonden boek en extra zware kwaliteit fotoalbum. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze fotoalbums zijn natuurlijk wel vaak wat prijziger.


Ga naar Luxe trouwalbum shopping


Fotoboek bruiloft van leer

Hou je van een stoerdere look? Een fotoboek van de bruiloft van leer ziet er stoer én luxe uit. Leer kun je ook nog laten bewerken, laat er een mooi ontwerp van maken dat past bij jullie bruiloft. Bovendien ruikt leer ook nog eens hartstikke lekker!


Ga naar Trouwalbum Leer shopping


Trouwalbum hout

Wil je jullie trouwalbum een natuurlijke uitstraling geven? Dan kun je kiezen voor een trouwalbum van hout. Het houten trouwalbum kan een robuuste look hebben of juist een hele strakke, afgewerkte look. Hout is net zoals leer zeer bewerkelijk en ook hier kun je dus een mooie boodschap in laten graveren.


Ga naar Trouwalbum hout shopping


Fotoboek bruiloft zelf maken

We kunnen natuurlijk niet de categorie ‘zelf een trouwboek maken’ overslaan! Je hoeft niet eens creatief te zijn om een fotoboek van de bruiloft zelf te maken. Online zijn er tal van tooltjes te vinden en er staan al heel veel ontwerpen en voorbeelden op internet om je inspiratie te geven. Vraag ook eens aan andere bevriende newlyweds wat zij met hun trouwalbum hebben gedaan. Zo kun je ook inspiratie opdoen en het is ook nog eens gezellig!


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation