Trouwkaarten maken, samenstellen en versturen | Online tips

Wauw! Jullie zijn verloofd! Wat fijn! Nu ben je zoekende op het internet naar wat er allemaal komt kijken bij een bruiloft organiseren. Jurk, locatie, make up, er is nog een boel te regelen! Vergeet je de gasten niet? Je wilt vast graag dat al je geliefde familie en vrienden erbij zijn als jullie elkaar het ja-woord geven.

Save the date


Voor het uitnodigingen van de bruiloft gasten zijn er 2 mogelijkheden: je stuurt ruim van tevoren, ongeveer 6 tot 8 maanden, een save the date kaart. Met deze kaart vraag je je gasten om jullie speciale datum vrij te houden. Ongeveer 2 maanden voor de bruiloft stuur je je trouwuitnodiging, in deze uitnodiging staan de details voor de bruiloft zoals hoe laat je je gasten verwacht en op welk adres.


Wanneer trouwkaart versturen


Een andere mogelijkheid is alleen een trouwkaart, gebruikelijk is het om deze 6 weken voor de trouwdatum te versturen. Zo hebben je familie en vrienden genoeg tijd om deze bijzondere dag vrij te houden.


Zelf trouwkaart ontwerpen


Mocht je liever je kaart zelf ontwerpen, is dat ook mogelijk. Er zijn veel verschillende kleuren, lettertypes, achtergronden, afbeeldingen en illustraties beschikbaar. Zo kun je heel makkelijk je eigen kaart ontwerpen. Wat denk je van een kaartje wat opengaat als een luikje, een lange enkele kaart of een openslaande langwerpige kaart? Dat kan allemaal!

Bedankkaartjes


In je trouwhuisstijl kan je ook bedankkaartjes, menukaarten, tafelkaartjes en inlegkaartjes bestellen. Ideaal als je je bruiloft graag in een bepaalde stijl wil.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation