Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwauto & trouwvervoer: met en zonder chauffeur

Zijn jullie autoliefhebbers of is er een favoriet automerk, dan is de autokeuze niet zo moeilijk. Vooropgesteld dat de bruid er in haar bruidsjurk gemakkelijk in- en uitstapt en comfortabel kan zitten. Ons land telt een groot aantal bedrijven waar je limousines, sportwagens en klassieke auto’s als trouwvervoer kunt huren. Met en zonder chauffeur.

trouwvervoer trouwauto

Trouwvervoer vinden


Op Trouwen.nl vind je velen professionals. Net als van stalhouderijen waar je koetsen met een mooi span paarden ervoor kunt huren, natuurlijk met koetsier. Willen jullie iets ludieks, dan is een bakfiets misschien wel leuk. Laat je inspireren en kies het trouwvervoer dat bij jullie past!

trouwvervoer chauffeur

Met of zonder chauffeur


Zelf rijden of rondgereden worden, dat is de vraag. Een chauffeur heeft wel iets. Naast luxe en stijl is er het voordeel van relaxed achterin zitten en is het effect van stijlvol in- en uitstappen, waarbij de chauffeur de portieren voor jullie open doet, onverslaanbaar. Kiezen jullie voor een moderne of klassieke limousine met chauffeur, besteed dan aandacht aan de kleding van de chauffeur. Een donker kostuum, een pet in dezelfde kleur en witte handschoenen horen er zeker bij. Wil je perse zelf rijden? Geen probleem, de meeste verhuurbedrijven verhuren ook auto’s zonder chauffeur.

Pim Kisjes
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation