Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar op locatie

De trouwambtenaar is een belangrijke persoon tijdens jullie ceremonie. Hij of zij bepaalt immers deels de toon en sfeer tijdens dit essentiële onderdeel van jullie trouwdag.

Zelfstandig trouwambtenaar

Een zelfstandig trouwambtenaar vind je eenvoudig via ons platform. Daarmee nemen we je al heel wat zoekwerk uit handen. Maak altijd persoonlijk kennis met hem of haar en kijk of er sprake is van die belangrijke klik. Twijfel je? Spreek nog één of twee andere zelfstandig trouwambtenaren. Je merkt dan vanzelf wie het beste bij jullie past. Misschien heeft hij of zij nog leuke ideeën om jullie ceremonie extra speciaal te maken.

Babs inhuren

Een BABS kan een ceremonie een persoonlijke touch geven. Deze Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand vindt het heerlijk om mensen in de echt te verbinden en straalt die passie uit! Een goede dosis enthousiasme is dus gegarandeerd. De BABS op onze site richten zich specifiek op een regio, of werken door het hele land.

Ceremonie persoonlijker

Met een trouwambtenaar die je zelf kiest, wordt de ceremonie een stuk persoonlijker. Hij of zij spreekt vooraf met jullie door wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Het wordt de ceremonie zoals jullie die voor ogen hebben: met een lach en een traan of juist met veel humor, de trouwambtenaar die bij jullie past zorgt voor de persoonlijke noot.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation