Trends voor de bruidegom voor 2020

Bij een bruiloft gaat meestal in eerste instantie alle aandacht uit naar de bruid. Maar natuurlijk is dit ook hét moment voor de bruidegom! Dit zijn de nieuwste trends voor de bruidegom.

Trends voor de bruidegom voor 2020

Het mag wel los


Wil je jouw bruidegom wél in pak zien, maar is hij er eigenlijk niet het type voor? Combineer dat mooie pak dan met hippe witte sneakers eronder. Een simpel t-shirt onder het jasje maakt het ook al wat losser en casual. Hier voelt jouw bruidegom zich vast fijn bij, en op de dansvloer kan hij lekker los gaan!

Wie durft


Wil je als bruidegom lekker uit de band springen en opvallen? Ga dan voor een felle kleur broek of een pantalon met printje. Lekker gedurfd!

Trends voor de bruidegom voor 2020

Zomerse trends bruidegom


Trouwen jullie met goed weer en is jouw bruidegom niet zo van het standaard pak? Ga voor een bermuda broek! Die blote benen mogen gezien worden. Een korte broek met daarop wel een jasje en overhemd; dat geeft een heel ander effect. Ideaal als je gaat trouwen op het strand of een tuinfeest houdt.

Trends voor de bruidegom voor 2020

Trends bruidegom


Nog twijfels tussen een blauw of een zwart pak? Combineer het! Een blauw jasje met zwarte accenten bijvoorbeeld.

Wit trouwpak?


Waarom zou alleen de bruid zich in wit hullen? Kies voor een wit pak, en jouw bruidegom is het stralende middelpunt. Prachtig bij een iets gebruinde huid en helemaal passend bij een beach-wedding. Trouw je zelf in een crème of beige-kleurige jurk, pas het pak daar dan ook op aan door dezelfde tinten te kiezen.

accessores trouwpak

Leef je uit


Wil je wel iets anders maar mag het ook weer niet te gek zijn? Kies dan voor een pak in traditionele kleuren zoals blauw of zwart, maar leef je uit in de accessoires. Schoenen en riem in een opvallende kleuren maken de outfit nét een tikje spannender.


Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation