Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Slideshow bruiloft maken | Tips & tricks

Een slideshow met jullie mooiste momenten tot aan de grote dag is een prachtige manier om tijdens de bruiloft jullie liefdesverhaal te vertellen. In dit artikel geven we je de beste tips & tricks.

Hoe maak je een mooie diavoorstelling voor je bruiloft?

In een diavoorstelling wil je meestal in chronologische volgorde jullie leven samen de revue laten passeren. Je kunt ook beginnen met een baby-, kinder- en tienerfoto van jullie allebei, om vervolgens over te gaan op de eerste foto’s van jullie relatie samen. Verwerk zeker een aantal hoogtepunten in de slideshow. Bijvoorbeeld foto’s van een speciale vakantie of het huis waar jullie gingen samenwonen.

Muziek kiezen voor de slideshow

Bij een slideshow hoort natuurlijk ook muziek. Kies een nummer dat voor jullie speciaal is. Is bijvoorbeeld het nummer van jullie openingsdans geschikt? Of een nummer dat al vanaf het begin van jullie relatie bijzonder voor jullie is?

Foto’s uitzoeken

Foto’s uitzoeken voor een slideshow kan heel wat tijd in beslag nemen. Van de ene kant wil je alles laten zien, maar tegelijkertijd gaat het om de hoogtepunten uit jullie leven samen, en zul je dus keuzes moeten maken. Maak eerst een voorselectie en ga dan nog eens door de selectie heen om echt de mooiste of meest gepaste foto’s uit te kiezen.

Goede tijdsduur slideshow voor een bruiloft

Ga uit van een tijdsduur van zo’n vijf tot acht minuten. Dat lijkt kort, maar in die tijd kun je heel wat foto’s voorbij laten komen!

Kies een wedding slideshow template

Er zijn tegenwoordig templates die je kunnen helpen om een wedding slideshow te maken. Dit scheelt heel wat tijd en het ziet er straks geweldig uit!


Ga naar Templates slideshow


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation