Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Samen mooie momenten in jullie trouwauto

Er zijn veel momenten op een bruiloft die je koestert en daaronder vallen ook zeker de intieme momenten in de trouwauto met elkaar. Een belangrijk onderdeel van je bruiloft, de trouwauto brengt je immers van A naar B. Wat zijn jouw favoriete trouwauto-momenten?

Mooie momenten in de trouwauto

Of je nu een momentje voor jezelf hebt in de trouwauto of samen met je liefje door de chauffeur naar de trouwlocatie wordt gebracht, altijd en overal kan je een speciaal moment in de trouwauto van maken. Daar zijn soms niet eens mooie woorden voor nodig, een lief gebaar kan het moment ook al speciaal maken. Knijp elkaar eens in de handen op de weg naar het gemeentehuis of de ceremonie, geef een kus, kruip tegen je bruidegom aan of zoen elkaar innig. Op weg naar het feest heb je in de trouwauto een moment om te praten over wat er allemaal al is gebeurd op de bruiloft tot dusver, hoe jullie het vinden, of alles naar wens gaat en of de gasten het naar hun zin hebben.

Soorten trouwauto’s

De momenten dat je in de trouwauto zit kan je zien als intieme tussenstops of pauzes op jullie bruiloft. Even een momentje voor jezelf, weg van de drukte. In sommige trouwauto’s heb je alle ruimte en een chauffeur en soms zal je zelf rijden. Als je een cabrio huurt kan je even lekker uitwaaien en je laten bekijken door iedereen die je tegenkomt op de weg. Of je kiest juist voor een auto met geblindeerde ramen zodat niemand kan zien wie jullie zijn en wat jullie doen. De keuze is aan jullie! Het is jullie dag. Heb jij ook favoriete momenten in of met de trouwauto of misschien favoriete foto’s met jullie trouwauto? Wij zijn erg benieuwd!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation