Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Party service op elke plek

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en hebben ook nog binnen een aanzienlijke tijd een geweldige plek gevonden waar jullie willen trouwen. De plek is idyllisch, er is genoeg ruimte, de omgeving is prachtig en de sfeer is al helemaal top. Er is echter één klein probleempje…

Party service op elke plek

Aangepast op jullie wensen


Het is een kale plek. Dat kan een open plek in het bos zijn of aan het strand, maar ook een prachtige zaal die niet is ingericht voor trouwfeesten. Het is weliswaar een prachtige plek, maar er zijn totaal geen voorzieningen! Geen probleem. Zelfs deze plek kunnen jullie (laten) omtoveren tot een geweldige plek om te trouwen met alles erop en eraan. Hoe dan? Simpel: je schakelt de party service in.

De naam van deze service vertelt je alles al dat je moet weten. Party service regelt alles voor jullie feest, van aankleding tot catering. Samen met de party catering kun je beslissen wat je graag wil doen en qua faciliteiten en voorzieningen graag wil zien op jullie feest. In overleg is alles mogelijk en alles is aan te passen op jullie wensen, stijl en voorkeuren. En natuurlijk op het aantal gasten en het thema van de bruiloft.

catering_hapjes_taartjes

Flexibele service


Een party service zorgt ervoor dat jullie niks hoeven te missen tijdens jullie trouwdag. Wil je op de dag zelf aanpassingen doen of gebeurt er iets waardoor je onvoorzien iets op het feest moet laten aanpassen? Ook dat is geen probleem bij een professionele party service.

catering_bediening_vrouw
In een aantal gesprekken vooraf de bruiloft kunnen jullie al jullie wensen aangeven en de party service zal het feest tot een spetterend evenement maken.

Bovendien heeft de party service zelf ook al veel ervaring en kennis, mochten jullie dus nog niet echt een idee hebben qua feest, vraag dan gerust om inspiratie en informatie. De party service kunnen jullie altijd verder helpen. Wil je ook verassende catering ideeën opdoen? Kijk hier

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation