Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Origineel vervoer op je bruiloft: doen!

De traditionele trouwauto of koets met paarden; je ziet het vaak en het is natuurlijk prachtig. Maar er zijn nog zoveel andere, originele, manieren om naar je trouwlocatie te gaan.

Fiets

Gewoon nuchter en Hollands: neem de fiets! Het moet natuurlijk een beetje bij jullie outfits en de stijl van de bruiloft passen, maar waarom niet? Kies voor twee fietsen of ga samen op de tandem. Leuk als je kids hebt of een hond die meegaat naar de ceremonie: kom aan op een bakfiets!

Vespa

Zijn jullie motormuizen, dan spreekt het bijna voor zich dat jullie ook op dé grote dag op de motor komen. Daar moet je kleding dan wel op afgestemd zijn. Vind je dat te lastig (denk ook aan je bruidskapsel, dat wordt uitdagend met een helm!), kies dan voor een Italiaanse vespa.

Golfkarretje

Ludiek en handig: gebruik een golfkarretje als vervoer. Helemaal leuk als jullie iets met golf hebben natuurlijk, maar zelfs zonder die link is zo’n karretje een grappige vorm van vervoer. Het leent zich ook goed om mooi te versieren met ballonnen.

Hummer

Er zijn bedrijven die zich specialiseren in bijzonder vervoer. Zo kun je een Engelse bus huren, een huifkar of zelfs een Hummer! Ook origineel is een riksja of tuktuk.

(Huwelijks)bootje

Trouwen jullie nabij het water? Grijp dan je kans en kom aan per bootje. Je maakt gegarandeerd een grande entree, en trouwens; het tochtje naar de trouwlocatie is dan helemaal genieten geblazen. Ook leuk voor de mooiste foto’s.

Door de lucht

Speelt budget geen rol, denk dan groots: huur een helikopter!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation