Maak je eigen trouw- en bedankkaarten

Ondanks dat er reuzeveel keuze is online en bij drukkers, is het soms gewoon leuker of voordeliger om zelf trouwkaarten te maken. Schakel je familie in en maak er een leuke dag van!

trouwkaarten_zelf_maken_

Trouwkaarten knutselen


Sommigen doen het om kosten te besparen, anderen vinden het gewoon heel erg leuk en weer anderen willen echt iets speciaals maken van hun trouwkaarten. Bovendien kan je op deze manier een groot deel van de familie betrekken bij je bruiloft, of ze dat nu willen of niet. Samen trouw- en bedankkaarten in elkaar knutselen is een gezellige tijdsbesteding en iedereen heeft z’n aandeel.

trouwkaarten_zelf_maken_6
Wil je unieke kaarten? Laat de kinderen dan kaarten beschilderen en versieren en laat een bepaald aantal unieke kaarten maken. De andere kaarten kunnen identiek aan elkaar zijn. Nu moet je alleen nog bepalen wie de bijzondere trouwkaarten mogen ontvangen die de kinderen hebben gemaakt...

trouwkaarten_zelf_maken_8

Trouwkaarten ontwerpen en printen of drukken


Als het ontwerpen van trouwkaarten een klusje is dat je liever in je eentje doet, kan je ervoor kiezen om (online) trouwkaarten te ontwerpen en uit te printen of te laten drukken bij een professional. Je kan natuurlijk ook om de tafel gaan zitten met een designer, om zo een moderne en vakkundige trouwkaart te maken.

trouwkaarten_zelf_maken_2
Bovendien weten twee er meer dan één: een professional in de branche heeft menig kaart gezien en weet wat nu populair is, wat efficiënt is en wat misschien goedkoper is om te laten drukken. Als je online kaarten wil ontwerpen, neem dan de tijd om uit te zoeken waar het voordeliger is en bekijk ook reviews. Goedkoop met een lage kwaliteit is niet altijd de beste keuze. Een mooie aanbieding bij een goed bedrijf is in dit geval beter. Succes!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation