Leukste trouwbedankjes voor bruiloften

Op zoek naar creatieve en originele manieren om jouw gasten te bedanken voor hun komst? Wil je iets anders geven dan een kaartje waarop staat “Bedankt dat je erbij was!”? Dan is dit het artikel waar jij naar op zoekt bent!

Ideeën DIY trouwbedankjes


Een mooi kaartje is natuurlijk een heel attent gebaar richting je bruiloftsgasten, maar hoe leuk is het om zelf trouwbedankjes in elkaar te flansen? Zelf knutselen is niet alleen heel erg gezellig (als je het samen met iemand doet), maar ook kostenbesparend. Het ligt er natuurlijk wel een wat voor een soort trouwbedankje je wilt maken.


Denk bijvoorbeeld aan een ‘recovery kit’, een herstelkitje voor ‘the day after’. Een goed feestje kan wel eens een kater met zich meebrengen, en jouw gasten zullen daarom extra blij zijn als ze wakker worden en als eerste jouw zelfgemaakte herstelkitje zien. Het kitje bestaat uit een flesje water, paracetamol, een zakje thee, wat pepermuntjes en een zakje instant-soep. Niet alleen zijn je gasten heel erg blij met deze survival-kit, ze zullen binnen no time weer fris en fruitig zijn!


Zoete trouwbedankjes


Een ander idee dat wij heel leuk vonden, is dit zoete bedankje: een doosje met twee of vier macarons, met een mooie strik en een schattig etiket waarom staat ‘Sweet memories’. De inhoud van het doosje kan natuurlijk ook uit iets bestaan dat je hebt geserveerd op je bruiloft, bijvoorbeeld een cupcake.


Drankje als trouwbedankje


De kans bestaat dat je op de dag na je bruiloft geen drank meer kunt zien en dat is precies waarom je dit leuke trouwbedankje beter al kunt geven vóór het avondfeest begint: miniflesjes champagne! Laat iedereen tegelijkertijd de fles ontkurken en toast op het geweldige feest dat jullie voor de boeg hebben. Je kunt de flessen ook nog (laten) personaliseren.

Sanne van Bortel | op zoek naar meer voorbeelden van trouwbedankjes? klik hier
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation