Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Klassieke trouwauto huren? Perfect voor trouwfoto’s!

Een klassieke trouwauto mag eigenlijk niet ontbreken voor de mooiste trouwfoto's op jullie bruiloft. Oké, alleen een trouwkoets zou een acceptabel alternatief zijn, maar een klassieke auto straalt zoveel uit, die moet je gewoon huren voor jullie bruiloft!

Klassieke trouwauto huren? Perfect voor bruidsfoto’s!

Huren van klassieke trouwauto voor trouwfoto's

Tuurlijk, een auto is handig om van A naar B te komen. Toch zijn trouwauto’s een klasse apart. Een trouwauto huur je voornamelijk omdat ‘ie heel erg mooi (en vaak erg duur) is. Anders kan je net zo goed de Fiat Punto van twintig jaar oud meenemen, als het je niet om de looks zou gaan. Nee, op de bruiloft wil je graag iets speciaals. Een trouwauto is daarom of klassiek of gloedjenieuw. Of gewoon heel erg duur, zoals een supersnelle sportauto. Bovendien is de trouwauto zo’n beetje het enige waar de bruidegom enthousiast van wordt en maar al te graag over meebeslist. Er zijn talloze klassieke auto’s te huur als trouwauto, welke wordt het voor jullie?

Klassieke trouwauto huren? Perfect voor bruidsfoto’s!

Welke trouwauto kies je?

Een trouwauto uitkiezen lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Ook is het niet handig om de trouwauto door de bruidegom alleen te laten kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de bruid met haar trouwjurk. Heeft ze een omvangrijke prinsessenjurk? Dan is een hele lage auto of een piepkleine klassieker misschien niet de beste optie. Vervolgens heb je waarschijnlijk ook nog een budget waarmee je rekening moet houden. Daarbij is de volgende vraag: neem je een chauffeur of rijd je zelf? Bij sommige klassieke auto’s is het geen optie om zelf te rijden – daarvoor zijn ze simpelweg te waardevol. Je krijgt dan een chauffeur erbij die weet hoe de auto werkt en vakkundig ermee omgaat. Als je deze punten hebt afgestreept, heb je ook een duidelijk budget en daarmee zal de keuze iets minder groot worden.

Klassieke trouwauto huren? Perfect voor bruidsfoto’s!

Klassieke trouwauto op de bruidsfoto’s

Hebben jullie een mooie trouwauto uitgezocht? Er zijn heel veel leuke bruidsfoto’s te maken met een prachtige klassieke trouwauto. Een populair beeld is natuurlijk die van het bruidspaar in de auto of het bruidspaar dat wegrijdt of net aankomt. Maar ook het bruidsboeket op de auto wordt vaak gefotografeerd, of een romantische (kus)foto vanaf de achterbank. Stap ook eens uit, buiten de auto kan je ook heel veel mooie shots maken. Wees creatief en vraag vooral de fotograaf om input. Good luck!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation