Ideeën voor selfies met verlovingsring

De verlovingsringselfie is bijna de nieuwe standaardmanier om mensen te vertellen dat je gaat trouwen. We snappen dat je het gewoon niet kunt laten om een spetterende selfie te maken met je blinkende verlovingsring en je stralende verloofde. Lees hier hoe je de mooiste verlovingsselfie maakt!

Tips voor de beste verlovingsselfie


De ringselfie is natuurlijk wel een must als je net bent verloofd. Iedereen wil die blinker wel even bewonderen, dus maak er maar een kiekje van! We vroegen een trouwfotograaf om tips voor de mooiste verlovingsselfie. Als je deze drie tips in acht neemt, maak je zonder enige moeite de perfecte shot:


* Houd je hand (die met de ring) in de lucht;

* Vang zoveel mogelijk natuurlijk licht op;

* Kies de juiste hoek om de foto te nemen.Je kunt de foto nog leuker maken door je trouwe viervoeter erbij te betrekken of je verloofde ook in beeld te zetten. Zonder je liefje had je nu geen ring aan je vinger, dus hij mag er ook best bij op!

Ringselfie maken


Een foto maken van alleen je ring is een goede manier om iedereen op sociale media te laten zien dat je getrouwd bent, zonder dat iedereen je veel te blije gezicht ook ziet. Als je liever niet met gezicht op de foto staat, dan is dit een goede optie. Je kunt daarbij alleen je hand fotograferen tegen een neutrale achtergrond. Leg je hand op tafel of tegen de muur, of kies een leuke print deken of doek en leg daar je hand op. Check wel even je nagels of neem de foto vlak na je manicure.

Achtergrond van de selfie


Vind je een neutrale achtergrond saai? Kies dan voor een ringselfie op de plaats waar je ten huwelijk bent gevraagd. In de meeste gevallen is dat een romantische plek. Zo niet, loop even naar buiten en kies voor een mooie groene omgeving om je foto te maken. Gevraagd in de winter? Nog beter! Sneeuw zorgt voor een prachtige achtergrond en maakt zelfs van de meest grijze straten een mooi uitzicht.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation