Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe kies je de perfecte dj voor een bruiloft?

Het uitkiezen van een bruilofts-dj is niet voor iedereen een hele makkelijke taak. Natuurlijk willen jullie een dj die goed bij jullie past, maar die ook ervoor kan zorgen dat het avondfeest een knaller wordt. Er zijn een paar dingen waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een bruilofts-dj.

Hoe kies je de perfecte dj voor een bruiloft?

Bruilofts-dj uitzoeken

Er zijn héél veel mensen die het beroep van dj uitoefenen, amateuristisch en professioneel. Hoewel amateurs ook echt knalfeestjes hebben, is het wel fijn om iemand te hebben die al iets meer ervaring heeft met het draaien op bruiloften. De volgende zaken bij het uitzoeken van een dj zijn belangrijk:

♥ Een dj met ervaring met bruiloften
♥ Een dj met uitstraling
♥ De klik met de dj
♥ Prijs van de dj

Hoe kies je de perfecte dj voor een bruiloft?

Dj met ervaring met bruiloften

Iedereen die wel eens op een bruiloft is geweest, weet dat een bruiloft een ander feestje is dan een dansfeestje in de stad. Er is qua muziek en dans veel meer afwisseling. Niet iedereen kan de hele avond staan stampen. Er moet ook ruimte zijn voor romantiek, voor rustige nummers en uiteraard voor de momenten waarop iedereen even helemaal los wil gaan. Daarnaast moet er ruimte zijn voor persoonlijke nummers en nummers die eventueel aangevraagd kunnen worden. De dj met ervaring hiermee rijgt alles moeiteloos aan elkaar tot een geweldige avond.

Dj met uitstraling

Niemand wil een dj die lusteloos plaatjes draait en er zelf geen plezier aan beleeft. Daarnaast mag je best verwachten dat de dj goedverzorgd eruit ziet. Nette kleding die past bij een bruiloft en een verzorgd uiterlijk. Een dj met uitstraling heeft duidelijk plezier in z’n werk en krijgt dan ook moeiteloos iedereen op de dansvloer.

Hoe kies je de perfecte dj voor een bruiloft?

Klik met de dj

Als jullie kennismaken met verschillende dj’s en je hebt bij een bepaald persoon geen goed gevoel, sla deze dan direct over. De dj moet echt goed bij jullie passen en aansluiten op jullie wensen. Een dj die zijn eigen wensen doordrukt onder het mom van ‘dit werkt nu eenmaal altijd het beste’ kan je ook links laten liggen. Een goede dj bespreekt uitgebreid jullie wensen en maakt een plan zodat jullie ideeën tot een hoger niveau worden getild, in plaats van dat jullie inbreng nergens meer te vinden is.

Hoe kies je de perfecte dj voor een bruiloft?

Prijs van de dj

Tot slot: een goede dj ontzorgt. Hij overlegt met de trouwlocatie wat er mogelijk is en koppelt dit terug aan jullie. Je moet het gevoel krijgen dat jullie het enige stel is waarvoor hij werkt en dat hij jullie een onvergetelijke avond wil bezorgen (op een goede manier!). Dan is het geld voor zijn perfomance het dubbel en dwars waard. Ga dan ook niet voor de meest goedkope dj, want kwaliteit kost nu eenmaal iets meer. Succes met het vinden van de perfecte dj!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation