Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Met deze bruiloft checklist organiseer jij een onvergetelijke dag | Trouwen.nl

Bruiloft checklist: zo maak je er een onvergetelijke dag van

Gefeliciteerd: jullie gaan trouwen! Deze onvergetelijke dag wil je onbezorgd vieren, dus alles moet van tevoren tiptop geregeld zijn. Bij de organisatie van een bruiloft komt meer kijken dan je denkt. Begin dus vroeg genoeg met het plannen van jullie trouwfeest. Deze handige bruiloft checklist helpt je op weg!

Bruiloft checklist 1: The date

Plan the date! We hebben het hier natuurlijk niet over een date met je partner, maar over de datum waarop jullie elkaar het ja-woord gaan geven. Heb je een bijzondere dag in gedachten waarop je wilt gaan trouwen? Als deze datum belangrijk voor je is, is het zaak om de dag zo vroeg mogelijk vast te leggen. Zo voorkom je dat jullie droomlocatie volgeboekt is en weet je zeker dat jullie getuigen aanwezig kunnen zijn op deze bijzondere dag.

Bruiloft checklist 2: Het entertainment

De datum staat vast en de locatie is geboekt. Dan is het nu tijd voor… het entertainment! We begrijpen dat je graag jouw trouwjurk wilt gaan shoppen, maar wacht hier nog even mee en geef de organisatie van het entertainment voorrang. Heus: jouw perfecte jurk wacht echt wel op je. Die te gekke band of bruiloft DJ die jullie op het oog hebben kan snel volgeboekt zijn.

Bruiloft checklist 3: Dinner time!

Biedt jullie trouwlocatie een optie tot diner aan of moet je hiervoor apart iets regelen? Ook voor het diner geldt: als je een onvergetelijke maaltijd op tafel wilt hebben, begin er dan zo vroeg mogelijk mee om dit te regelen. Misschien heb je een restaurant op het oog en wil je hier eerst nog met jouw partner dineren. Als jullie catering op locatie willen boeken, kun je dit het beste doen alvorens de dieetwensen door te nemen. Leg eerst alles vast, voordat je ingaat op de details.

Bruiloft checklist 4: Jurk & Pak

Heb je de belangrijkste zaken voor jouw onvergetelijke dag in grote lijnen uitgezet? Dan is het nu eindelijk tijd om jouw jurk of pak te gaan shoppen! Dus, nodig je bridesmaids uit en maak een afspraak bij de boetiek. We raden je aan om maximaal zes maanden voor jouw bruiloft een jurk of pak te kopen (het liefst nog iets eerder). Zo houd je een veilige marge voor het bestellen en vermaken van jouw sprookjesoutfit.

Bruiloft checklist 5: Vervoer

Voor veel bruidsparen is een bijpassend vervoersmiddel naar de trouwlocatie belangrijk. Hebben jullie voor deze onvergetelijke dag al een auto op het oog of wordt er nog nagedacht over een bijzondere entree? Doe inspiratie op en bekijk hier alvast 6 populaire vervoersmiddelen voor een bruiloft.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation