Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloftsmuziek: dj inhuren voor rustige dinermuziek

De muziek tijdens het avondfeest van je bruiloft is hartstikke belangrijk, maar hoe zit het met de dinermuziek?

Kiezen jullie voor volledige stilte tijdens het eten, een zacht achtergrondmuziekje of toch wel een lekker niet-storend deuntje van een dj?

Bruilofts-dj voor rustige muziek

Een storende beat tijdens het bruiloftsdiner is niet erg prettig, maar een lekkere sound op de achtergrond is wel erg fijn. Mochten alle gesprekken eventjes stilvallen, dan klinkt er toch nog een aangenaam muziekje. Kiezen jullie voor een dj tijdens het bruiloftsdiner? Een live-bandje is ook heel erg leuk, al wordt het volume dan al wel weer iets harder.


Lees ook Wat kost een bruilofts DJ gemiddeld?


Voorprogramma en hoofdact bruiloft

Sommige bruidsparen maken er echt een spektakel van, compleet met voorprogramme en hoofdact. Het voorprogramma, wat dat dan ook is, kan je laten afspelen tijdens het bruiloftsdiner. Een showtje waar de gasten al zittend en etend naar kunnen kijken doet het altijd goed. Zorg ervoor dat het voorprogramma niet teveel aandacht opeist, zodat de gasten zelf kunnen beslissen of ze naar de dj of band willen kijken of dat ze eventjes willen kletsen. Het bruiloftsdiner is namelijk wel vaak een momentje dat de gasten even kunnen kletsen met het bruidspaar.


Lees ook Dinner in motion als bruidsdiner op jullie bruiloft


Zanger op de bruiloft

Een andere leuke optie is het inhuren van een zanger die ook verzoekjes draait. Misschien niet het handigste voor tijdens het bruiloftsdiner, maar als jullie aan de laatste gang toe zijn en het naborrelen bijna begint, is een zanger een hele leuke manier om de sfeer er alvast een beetje in te krijgen. Op die manier hebben de gasten zeker weten zin in een dansje als het eten een beetje is gezakt. Het eerste drankje is dan ook al op, dus het feestje kan dan echt beginnen! Een zanger kan jullie bovendien hartstikke leuk en romantisch inleiden, mochten jullie het aandurven om een openingsdans te doen.


Ga naar DJ Bruiloft ProfessionalsTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation