Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hier hebben bruidegoms vaak spijt van naderhand

Wanneer het feestje voorbij is, de honeymoon voorbij is en het bruidspaar weer rustig op de bank naast elkaar zit, komt de realisatie dat de hele roze wolk voorbij is soms hard aan. Van deze vijf dingen hebben bruidegoms altijd spijt naderhand.

Het prijskaartje

De rekeningen van de bruiloft en de huwelijksreis stapelen zich op en nadat alle feestvreugde is weggetrokken, piekeren veel bruidegoms zich suf over de uiteindelijke prijskaart die aan deze bruiloft hangt. Vooral als er geen duidelijk budget is vastgesteld van tevoren. Geniet dus zo lang mogelijk van die roze wolk, want de rekeningen zitten met smart op je te wachten.


De gastenlijst

Voor de bruiloft leek het een goed idee om iedereen die jullie kennen uit te nodigen. Na de bruiloft, not so much. Teveel mensen op één trouwlocatie voelt een beetje opgepropt en het gevoel dat het bruidspaar vaak de verplichting heeft om iedereen persoonlijk te spreken maakt het niet bepaald relaxter. Bovendien betaal je voor elk persoon die aanwezig is; elk hapje en drankje. Kaching!

Niet helpen met plannen

De rol van de bruidegom tijdens de planning en voorbereiding is niet altijd even groot, maar er komt een moment waarop de bruidegom wilde dat hij zich meer bemoeid had met de bruiloftsplanning.


De afterparty vergeten

Het bruiloftsfeest stopt niet zodra de trouwlocatie gaat sluiten. Een afterparty is bijna altijd georganiseerd, behalve als je dat natuurlijk vergeten bent. In eerste instantie heb je er misschien niet veel zin in, omdat je al zo veel bezig bent met de bruiloft, maar op de grote dag zelf ben je de hele dag in feeststemming en de dag vliegt voorbij – je wil dan echt wel een afterparty.

Een tux dragen

De hele dag strak in het pak op je bruiloft is natuurlijk wel the way to go voor bruidegoms, maar dansen in een tuxedo? Dat is nog niet makkelijk. Er is een reden dat veel bruidegoms zich omkleden voor de dans en het avondfeest. Het is belangrijk dat de bruidegom zich comfortabel voelt op zijn bruiloft. Zorg dat je geen spijt krijgt door te denken dat je geen tweede outfit nodig hebt!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation