Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Slim besparen op je bruiloft

Iedereen wil een droombruiloft en soms betekent dat je op bepaalde gebieden een stapje terug moet nemen, om op andere gebieden te stralen en te krijgen wat je echt wilt. Met deze tips begin je vandaag al met slim besparen voor jullie bruiloft.

Research besparende bruiloftstips


Het internet is een perfecte startplaats om allerlei bruiloft-gerelateerde zaken onder de loep te nemen. Zoek tips van professionals of bekijk goede ideeën van bruidjes die al getrouwd zijn en naderhand informatie of handige inzichten hebben. Niet alleen DIY-tips kan je hier in overvloed vinden, ook de beste aanbiedingen kan je uitpluizen. Het scheelt dat je nog heel veel tijd hebt en dus rustig kunt wachten op aanbiedingen.

Tel je bruiloftsgasten


Denk goed en lang na over de hoeveelheid gasten die je uit wilt nodigen op jullie bruiloft. De getallen lopen snel op – en zo ook de kosten. Zo klinkt zeventig gasten al erg veel, maar denk aan vijftien gasten van jouw familie, vijftien van de familie van je man, en dan vrienden met partners – je bent zo bij de zeventig of meer. Houd het bij familie en goede vrienden. Een oudoom die je nooit spreekt? Niet uitnodigen.

Zoek bruiloftsdealtjes


Begin op tijd met het zoeken naar bruiloftsdealtjes, want het kan heel goed zijn dat sommige deals pas in een bepaalde tijd van het jaar ingaan. Wel zo fijn als je daar lekker op kunt wachten en alle tijd hebt om goede aanbiedingen te vinden.

Bruiloftsbuffet


Op het gebied van eten gaan veel bruidsparen buiten hun budget. Ze willen goed voor hun gasten zorgen natuurlijk, maar kijk goed naar het budget dat beschikbaar is voor de gasten en het aantal gasten dat je uitnodigt. Een buffet is daarbij ideaal. Shop bij grote ketens om goede deals te scoren en een prachtig buffet te serveren.

Keihard onderhandelen


Een bruiloft organiseren gaat niet altijd over rozen, wees bereid om keihard te onderhandelen over prijzen en voordeeltjes. Ben je zelf niet goed in onderhandelen? Zorg dat je een weddingplanner kiest die er wel goed in is!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation