Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Geef jij trouwbedankjes aan je gasten?

Een klein presentje om aan je gasten te laten merken hoe leuk je het vond dat ze op jouw bruiloft aanwezig waren, leuk om te geven en om te krijgen. Je kunt de trouwbedankjes tijdens het dineren uitdelen, meegeven als de gasten vertrekken of enkele dagen na de bruiloft nasturen.

Wanneer trouwbedankje geven?

Er zijn op een bruiloft veel momenten waarop je een trouwbedankje kunt geven. Sommige stelletjes kiezen ervoor de cadeautjes persoonlijk uit te delen, compleet met de naam van elke gast op het cadeautje, en anderen gaan voor simpel door alle cadeautjes uit te stallen op een grote tafel. De manier waarop je jullie trouwbedankjes uit wilt delen, is ook verbonden met het moment waarop je ze uitdeelt. Wil je graag elk cadeautje personaliseren? Dan is tijdens het diner een mooi moment om ze uit te delen. Leg de cadeautjes op de borden. Zo heb je trouwens direct de tafelschikking geregeld. Krijgt iedereen hetzelfde cadeautje? Dan kan je een grote tafel neerzetten bij de uitgang en kan iedere gast een cadeautje meenemen voor ze naar huis gaan.

Cadeautips trouwbedankjes

Wat niet mag ontbreken aan het trouwbedankje, is een kaartje met daarop een bedankje. Klinkt logisch, maar het wordt soms vergeten. Bedank de gasten voor hun komst en wens ze eventueel een fijne reis terug naar huis of een goede nachtrust. Kies iets dat bij jullie persoonlijkheid past. Een lekker chocolaatje of een ander romantisch snoepje doet het altijd goed. Een leuk pasfotootje van het bruidspaar is ook een leuk aandenken. Sommige bruidsparen geven zelfs een flesje water en paracetamol mee aan de gasten... Voor degenen die hard hebben gefeest!
style="width: 99.71428571428571%;"

Trouwbedankje na de bruiloft opsturen

Het is wat meer werk, maar je kunt er ook nog voor kiezen om na de bruiloft trouwbedankjes op te sturen. Op die manier blik je samen met je gasten nog even terug op een geweldig feest en een prachtige dag en geef je de gasten een persoonlijker gevoel dan wanneer gasten zelf hun trouwbedankje moeten pakken wanneer ze vertrekken op je bruiloft. Het leuke aan deze optie is dat je meer tijd hebt om iets echt persoonlijks te sturen. Denk aan een minifotoboekje met de mooiste foto’s van de bruiloft en een handgeschreven berichtje. Elk fotoboekje pas je aan, zodat iedereen een paar leuke foto’s van zichzelf op de bruiloft heeft. Hierbij heb je hulp van de fotograaf nodig, dus werk dit samen uit voor de bruiloft. Zoals we al zeiden, is het iets meer werk, maar dan heb je een origineel trouwbedankje!

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation