Een mijlpaal: tien jaar getrouwd!

Wie tien jaar getrouwd is, mag dat natuurlijk uitgebreid vieren. Dit is een bijzondere mijlpaal! In dit artikel doen we je ideetjes aan de hand om er een speciale dag van te maken.

Een kaart voor tien jaar…


Ben je tien jaar getrouwd, dan is dat een bijzonder moment waar je natuurlijk stil bij wil staan. Verras je geliefde met een kaart met mooie woorden erin geschreven. Beschrijf hoe je je voelt bij jouw partner, wat hem of haar bijzonder maakt. Vind je het lastig om de juiste woorden te vinden? Zoek een mooi gedicht op via internet en neem dat over. Of gebruik de woorden van jullie favoriete liedje!

Zo kun je jullie tinnen huwelijk vieren


Een tienjarig trouwjubileum wordt een tinnen huwelijk genoemd. Er zijn talloze manieren om het samen te vieren. Met een groot feest bijvoorbeeld, maar je kunt het ook gezellig onder jullie tweetjes of jullie gezin houden. Bijvoorbeeld door samen lekker uit eten te gaan. Wil je er wat bijzonders van maken, boek dan een weekendje weg. Of plan een speciaal dagje uit. Bijvoorbeeld naar de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet, een leuke stad of het strand. Misschien zijn jullie sportief en wil je juist samen wat actiefs of spannends gaan doen, je grenzen verleggen… Het kan allemaal, want het is jullie dag!

Cadeau ideeën voor het jubileum


Wil je jouw partner verrassen met een speciaal cadeau ter ere van jullie jubileum? Maak het persoonlijk. Een horloge met een gravure erin is bijvoorbeeld een bijzonder en blijvend cadeau. Of geef je partner een fotoshoot cadeau voor jullie samen! Leuk om de foto’s van tien jaar geleden te vergelijken met hoe jullie nu zijn. Altijd leuk en heel persoonlijk: maak zelf een cadeau. Houden jullie bijvoorbeeld van de natuur, verzamel dan mooie twijgen om er een hart van te vormen. En ben je creatief, dan kun je een prachtig schilderij voor je partner maken.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation