Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De voor- en nadelen van een klassieker als trouwauto

De dag waarop je gaat trouwen wordt ook wel de mooiste dag van je leven genoemd. Wanneer je deze dag ook als de mooiste dag van je leven wilt maken, geef je er graag je persoonlijke draai aan. Alles draait om jou en je partner. Steeds meer mensen kiezen voor een kleine, intieme en persoonlijke bruiloft. Naast een mooie jurk en een mooi pak is trouwvervoer erg belangrijk. De mogelijkheden op het gebied van trouwvervoer zijn eindeloos. Denk aan een sportwagen, een bakfiets, een koets met paarden of een prachtige klassieke auto. In dit artikel benoemen we graag de voor- en nadelen van het gebruiken van een klassieke auto als trouwvervoer.

Een sprookjesachtige uitstraling

Veel mensen willen een sprookjesachtige sfeer creëren op hun bruiloft. Een schitterende jurk, geknipt voor mensen van adel, een prachtig pak en een koninklijke inrichting van de feestzaal hoort hier zeker bij. Zoek je dan bijpassend trouwvervoer dan kom je al snel uit bij een koets met een stel paarden. Het nadeel hiervan is echter wel dat je bij slecht weer in de regen zit. Aan de andere kant, als je niets met paarden hebt, zal je liever voor een klassieke auto gaan. Er zijn in dat geval enorm veel modellen en merken die je bruiloft een sprookjesachtige uitstraling geven

© Radu Bercan | Shutterstock·com

Een klassieke auto huren

De vraag naar klassieke auto’s is dan wel wat afgenomen, maar dit neemt niet weg dat er nog altijd enorm veel liefhebbers zijn. En deze liefhebbers willen maar wat graag hun passie met je delen, door hun auto dienst te laten doen als trouwauto. Vaak is de eigenaar dan meteen de chauffeur.

Je moet je afvragen hoe betrouwbaar een klassieke auto is. De auto is natuurlijk al op leeftijd en de vraag is hoeveel tijd de eigenaar in het onderhoud van de auto steekt. Heb je een echte liefhebber, dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid bijna al zijn tijd en geld in het onderhoud van deze passie steken.

Een cliché?

Tegenwoordig kiezen we niet standaard voor een klassieke auto als trouwvervoer. Misschien omdat we niet met de kudde mee willen lopen of juist omdat bruiloften veel persoonlijker zijn geworden. Misschien kan je een klassieke auto als trouwauto wel een beetje cliché noemen. Maar wat geeft het ook, als het bij jou en je partner past, dan moet je zeker voor een klassieke auto gaan. Bekende merken zijn bijvoorbeeld de Rolls Royce en de Jaguar.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation