Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloft-dj die ook trance en dance draait

Willen jullie op de bruiloft ook ruimte om dance en trance te draaien? Bij veel dj’s kan dat prima. In overleg is er altijd van alles mogelijk. Afhankelijk van jullie wensen is het soms verstandiger om een dj in te huren die gespecialiseerd is in trance en dance in plaats van een bruiloft-dj.

Bruiloft-dj die ook trance en dance draait

Dj gespecialiseerd in trance en dance

Een bruiloft-dj is vooral gespecialiseerd in het creëren van een gezellige avond met veel verschillende soorten muziek. De dj voelt de sfeer precies aan en krijgt iedereen op de dansvloer. Bij een bruiloft is er vaak ruimte voor een romantisch moment, een feestmoment en een gelal-moment. Trance en dance wordt niet heel vaak gevraagd op een bruiloft, maar dat kan natuurlijk wel als jullie heel erg van trance en dance houden. In sommige gevallen is het echter beter om een dj te boeken die gespecialiseerd is in dance/trance, want de ‘gewone’ bruiloft-dj zal hier misschien niet heel veel ervaring mee hebben.

Bruiloft-dj die ook trance en dance draait

Special effects op de bruiloft

Een bruiloft waarop dance en trance wordt gedraaid leent zich uitstekend voor gave special effects. Denk aan een lichtshow die bij de muziek past, een lichtgevende dansvloer of een confettikanon.

Bruiloft-dj die ook trance en dance draait

Rustige chillhoek tijdens feest

Dance en trance is een vrij luid muziekgenre en niet iedereen zal er gek op zijn. Of sommige mensen willen af en toe even pauzeren. Maak voor deze bruiloftsgasten een speciaal hoekje waar mensen tot rust kunnen komen en met elkaar kunnen kletsen. Ze hebben vanuit dit plekje wel zicht op de dansvloer, maar de muziek staat hier niet zo hard.

Bruiloft-dj die ook trance en dance draait

Tips om een dj te kiezen

Vinden jullie het moeilijk om een passende dj te vinden? Je kunt rekening houden met de volgende punten bij het kiezen van een bruiloft-dj:

1. Ervaring van de dj
2. Prijs van de dj (niet té goedkoop)
3. Reviews
4. Kan de dj zich snel aanpassen?
5. Is er een reserve-dj?
6. Op tijd boeken
7. Duidelijke all-in prijs

Succes met het vinden van de beste bruiloft-dj

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation