Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Entertainment in gemeente Utrecht

Zó houd je jullie gasten bezig!

Entertainment is meer dan muziek alleen. Met een goede keuze weet je zeker dat jullie gasten op een plezierige manier bezig gehouden worden. Goed entertainment past bij de sfeer van jullie bruiloft, bij jullie lifestyle en die van de bruiloftgasten.


Zeker voor gasten die de hele huwelijksdag meemaken, ben je een goede gastheer en gastvrouw wanneer je verspreid over de dag leuke dingen regelt. Een clown of goochelaar voor de kinderen, mooie vioolmuziek tijdens sfeervolle momenten, steviger muziek voor de jongeren en heerlijke dansmuziek als intermezzo tijdens het diner.

Entertainment tips
Je hebt entertainment voor overdag en voor de avonduren. Overdag kun je denken aan een mix van stijlvolle en vrolijke muziek. Stijlvol als de gasten arriveren, tijdens de koffie, de lunch en de thee. Vrolijke muziek als jullie getrouwd zijn. En rustige achtergrondmuziek bij de receptie. ’s Avonds tijdens het diner kun je denken aan een mix van achtergrond- en dansmuziek. En later op de avond aan een DJ die voor de jongere generatie draait.

Entertainment voorbeelden
Entertainment draait om smaak en rekening houden met jullie gasten. Wil je ‘live’ muziek, dan kun je een band of bandje inhuren. Wil je ook klassieke muziek, vraag dan een strijkorkest of een klein kamerorkest. Vergeet niet op tijd te boeken en houd rekening met de locatie wat ruimte voor de musici en apparatuur en het geluidsniveau betreft. Achtergrondmuziek kan natuurlijk ook. Overleg ook dan tijdig met de locatie, zoek de muziek op tijd uit en probeer de geluidsinstallatie vooraf uit.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation