Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Trouwringen in Den Haag

Jullie mooiste sieraad voor altijd

Trouwringen uitzoeken is iets super romantisch waar je samen naar uitkijkt en de tijd voor neemt. Geen wonder, want een trouwring overleeft in de meeste gevallen al je andere sieraden. Een trouwring symboliseert eeuwige verbondenheid.


Alle reden dus om van trouwringen uitzoeken een fijn dagje uit te maken, naar de juwelier te gaan, modellen te bekijken en te passen. Is de keuze gemaakt, dan kun je overleggen over wat je aan de binnenkant wilt laten ingraveren. Jullie namen, de trouwdatum of iets persoonlijks.

Trouwringen tips
Nog voordat er sprake is van trouwringen uitzoeken, is er natuurlijk eerst het huwelijksaanzoek. Op zijn knieën vraagt je vriend of je met hem wilt trouwen. Een heel bijzonder moment, dat meestal ook gepaard gaat met het geven van een ring: de verlovingsring. Die ring zoekt de aanstaande bruidegom zelf uit bij de juwelier en symboliseert zijn liefde voor jou.

Trouwringen voorbeelden
Smaken verschillen en trouwringen gelukkig ook. Er is een brede keuze: van een gewone gladde ring tot een bewerkt exemplaar, al dan niet voorzien van een edelsteen. Ook zijn er smalle en bredere ringen. De keuze is aan jullie. Komen jullie er niet uit of willen jullie echt iets persoonlijks? Bezoek dan een edelsmid en vraag of hij jullie trouwringen wil ontwerpen. Of jullie ontwerpen zelf een ring en vragen de edelsmid om die voor jullie te maken.


lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation