Welke.nl
Trouwjurken

De perfecte jurk voor de grote dag

De hoofdrol van jullie bruiloft is weggelegd voor jouw droomjurk. Je hebt hier misschien al jaren over gefantaseerd, waardoor je het beeld van de perfecte jurk al in je hoofd hebt.

lees verder

Trouwjurken

Laat je inspireren

Plus-size trouwjurken 2020 voor elk figuur en lichaam

Elke soon-to-be bruid kijkt uit naar de nieuwste trouwjurkenmode, maar slechts weinig van ons hebben hetzelfde lichaam als de modellen op de catwalk. Van een gelukkige relatie kom je immers een paar pondjes aan, dat is bewezen. Gelukkig bestaan er heel veel trouwjurken voor vrouwen met een maatje meer die niet alleen perfect passen, maar ook het beste van jouw lichaam benadrukken.

Oh là là: sexy trouwjurken (maar niet ordi!)

Heb jij pit en kleed jij je vaker uitdagend? Dan vind je het vast leuk om sexy trouwjurken uit te zoeken. Let op dat het niet ordinair wordt, sexy kan evengoed classy zijn.

De mooiste trouwjurken & trouwtrends van 2020

Het duurt niet meer zo heel erg lang voordat het nieuwe jaar is aangebroken en de nieuwste bruidslooks zijn al lang en breed bekend. Voor 2020 staat er een romantische renaissance op het programma, met innemende bruidsjurken waar je u tegen zegt. Maar ook de bruidsblazer komt aan de orde en maakt een mooie combi met de bruidsjumpsuit.

Welke trouwjurk ga jij uitzoeken?

Op een bruiloft zijn alle ogen gericht op de bruid en haar trouwjurk. Daarom wil jij veel aandacht besteden aan je jurk, om straks samen met de bruidegom het stralende middelpunt van de dag te zijn.

Geheime boodschap in je trouwkleding

Er is een super cute nieuwe bruiloftstrend in opkomst; bruidjes verwerken een geheime lieve boodschap in hun trouwjurk. Ook de mannen doen mee, ze laten een tekst in hun trouwpak naaien of zetten iets liefs op de zolen van hun schoenen. Welke lieve boodschap laat jij in je trouwjurk zetten?

Trouwjurken met kant zijn wederom hot dit jaar

Wat zoek jij in jouw ultieme droomjurk? Dit jaar zijn trouwjurken met kant weer helemaal in de mode. Krijg je een ouderwets idee bij het woord ‘kant’? Think again, want kant kan een jurk juist heel erg sexy en chique maken. Kijk maar eens naar deze voorbeelden!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation