Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zilveren trouwring laten maken van je oude sieraden

Heb je oude sieraden die jou heel dierbaar zijn maar eigenlijk niet meer draagt? Dan is het een mooi idee om deze te laten verwerken in je nieuwe trouwring. Zo draag je ze toch altijd bij je.

Heb jij oude sieraden die niet meer passen of incompleet zijn?

Iedereen heeft wel een doosje met oude sieraden. Soms mist er een oorbel, of past een ring niet meer. Toch kun je het niet over je hart verkrijgen om deze sieraden weg te gooien. Herkenbaar?


Lees ook Verlovingsringen in zilver voor hem & haar | Ideeën


Zilveren trouwringen zijn populair op dit moment

Gebruik deze oude sieraden om ze te verwerken in een nieuwe zilveren trouwring. Zilveren trouwringen zijn op dit moment helemaal hip!

Hoe duur is een gemiddelde zilveren ring?

Het ligt helemaal aan het ontwerp en de gekozen materialen hoe duur een trouwring is. Feit is dat zilver goedkoper is dan goud. Zilveren ringen koop je al vanaf een paar tientjes. Voor een bijzonder exemplaar kun je op maximaal zo’n tweehonderd euro rekenen.


Lees ook Zilveren trouwring | Mooi alternatief voor gouden trouwringen


Hoelang gaat een zilveren ring mee?

Goud koop je voor altijd. Maar zilver slijt en oxideert. Daardoor is de levensduur van een zilveren ring gemiddeld zo’n tien tot vijftien jaar.

Door te kiezen voor een zilveren trouwring, kun je over tien à vijftien jaar een nieuwe ring uitzoeken

Twijfel je nu of je wel voor een zilveren ring moet gaan? Je kunt het ook positief zien: over tien tot vijftien jaar mag je weer een nieuwe ring uitzoeken! Het kan een mooi, symbolisch cadeau zijn voor jullie huwelijksjubileum.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation