Zilveren trouwring | Mooi alternatief voor gouden trouwringen

Zilveren trouwringen zijn weer helemaal hip, zowel met als zonder diamant of andere steen en met of zonder speciale versieringen of inscripties. Het metaal is ineens weer super populair. Eigenlijk niet raar, want een zilveren ring staat om elke vinger prachtig.

Zilveren trouwringen van de juwelier


We weten niet waardoor het komt, maar een zilveren ring staat bij vrijwel iedereen ge-wel-dig. Of het de kleur of de multifunctionaliteit is, is een raadsel. Een zilveren ring is altijd mooi en charmant. Je kan hem ‘onbewerkt’ laten, er een steen in zetten, combineren met een ander metaal of laten graveren.

Zilveren trouwring


Zilveren ringen kan je net als alle ringen ook in verschillende diktes laten maken of in verschillende vormen, bijvoorbeeld een bolle of platte ring, maar ook een ronde of halfronde of vierkante ring. Je kan er alle kanten mee uit en er is dus altijd een zilveren ring die jullie perfecte trouwring gaat worden.

Goedkope trouwringen


We know, trouwringen zijn niet goedkoop. Toch zijn er veel sites die zilveren trouwringen voor een schappelijke prijs aanbieden. Hoe ze dat doen weten we ook niet, maar ze bestaan echt (ergens in de dieptes van het internet). Je kan zelfs trouwringen online bestellen en hoeft dus niet meer naar de juwelier, al is dat wel verstandig als je echt een persoonlijke trouwring wil hebben. Bij een eerste bezoekje of telefoontje naar de juwelier kan je jouw wensen bespreken en bekijken wat er allemaal mogelijk is. Succes!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation